xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την πρόθεση του να μην διεκδικήσει τον δήμο Αβδήρων γνωστοποίησε ο Ν. Χατζόπουλος με αιχμές για πολιτικούς «κουμανταδόρους»

Την πρόθεσή του να μην διεκδικήσει τελικά τον Δήμο Αβδήρων γνωστοποίησε ο Νίκος Χατζόπουλος με δήλωσή του η οποία παράλληλα αφήνει αιχμές για πολιτικούς παράγοντες τους οποίους μάλιστα χαρακτηρίζει κομανταδόρους αλλά κάνοντας αναφορά και στη δική του θητεία στην ΔΕΥΑ όπου όπως σημειώνει άφησε σημαντική παρακαταθήκη λόγω των ενταγμένων έργων.

Με σαφείς αιχμές για πολιτικούς παράγοντες που διαμορφώνουν την κατάσταση στον τόπο χωρίς όμως να τους κατονομάσει, και επιφυλασσόμενος προκειμένου να αποκαλύψει το έντονο παρασκήνιο στο μέλλον, την πρόθεσή του να μην κατέλθει στις εκλογές ως υπηψήφιος για τον Δήμο Αβδήρων γνωστοποίησε ο Νίκος Χατζόπουλος. Ειδικότερα σε έγγραφη δήλωσή του αναφέρει:

Από τον περασμένο Δεκέμβριο που δήλωσα παρών στη διεκδίκηση της δημαρχίας, έγιναν τόσα πολλά που μπορούν να γίνουν βιβλίο. Θα έρθει η ώρα να πω περισσότερα, αλλά τώρα αυτό που προέχει είναι να ενημερωθούν οι συνδημότες μου. Δηλώνω, λοιπόν, ότι δεν έχω πλέον πρόθεση να αναμιχθώ στα προεκλογικά του Δήμου Αβδήρων. Ευχαριστώ απ’τα βάθη της καρδιάς μου τους εκατοντάδες ανθρώπους που μου έσφιξαν το χέρι και είδαν σε μένα ένα καλύτερο μέλλον για το δήμο μας. Ευχαριστώ ακόμα περισσότερο τους καλούς φίλους που στάθηκαν και στέκονται δίπλα μου για να στηρίξουν μια αλλαγή νοοτροπίας στα πολιτικά μας πράγματα.

Δεν είναι ακόμα η ώρα μας, συνεχίζει ο κύριος Χατζόπολος. Δεν αξίζει να συμβιβαστούμε με το παλιό και να υποθηκεύσουμε την ακεραιότητά μας. Και δεν θα αφήσω τους άξιους ανθρώπους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στα κοινά να απογοητευτούν από την τοξικότητα του συστήματος. Θα έρθει η ώρα που οι γνωστές και οι γνωστοί κουμανταδόροι της τοπικής μας κοινωνίας θα χάσουν την επιρροή τους. Θα τους ξεπεράσουν οι νέοι άνθρωποι όπως τους ξεπέρασα κι εγώ. Θα τους καταλάβουν και οι παλιότεροι αργά ή γρήγορα.

Τώρα είναι η ώρα της συναίνεσης και της θετικής σκέψης. Εύχομαι στους συμπολίτες μου να κάνουν την καλύτερη επιλογή για το Δήμο. Να διαλέξουν το πρόσωπο του Δημάρχου με κριτήριο τις ικανότητες και την αξιοπιστία του. Να διαλέξουν το πρόγραμμα της παράταξης που λέει τα σωστά πράγματα για την καθημερινότητα και το μέλλον της περιοχής μας, όχι τις αοριστίες και τις υποσχέσεις που έχουμε χορτάσει. Όποιος κι αν εκλεγεί θα έχει “προίκα” τα 8 εκατομμύρια των εντεταγμένων έργων της ΔΕΥΑΑ που εξασφάλισα για τον τόπο μου. Να κοιτάξει να τα αξιοποιήσει και να τα αυξήσει.

Προσωπικά, όπως κάθε συγχωριανός μου, θα περιμένω να ακούσω.
Κι όταν, με το καλό, τελειώσει η εκλογή, θα τα ξαναπούμε καταλήγει ο κύριος Χατζόπουλος ανανεώνοντας το ραντεβού για μετά τις εκλογές το οποίο αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Related posts

Δήμος Μύκης – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη διάθεση καυσόξυλων στους κατοίκους

xanthipost

Προσλήψεις στον Δήμο Ξάνθης, Εργατών Γενικών Καθηκόντων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

xanthipost

(video) – Επιτέλους ομπρέλες στην Ξάνθη – Καλοκαιρινή μπόρα, ανάσα δροσιάς μετά τα 40αρια

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ