Η κινηματογραφική Λέσχη της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης, σε συνεργασία με το Instituto Cervantes, το Ισπανικό Προξενείο και το φροντιστήριο «ΔΙΑΣ» παρουσιάζουν το 11ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου στην Ξάνθη με προβολές ταινιών από την Δευτέρα 03 έως και την Παρασκευή 07 Ιουνίου.
Η μεγάλη γιορτή του Ισπανόφωνου Κινηματογράφου έρχεται για 11η χρονιά στην Ξάνθη από την κινηματογραφική Λέσχη της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης. Θα προβληθούν τέσσερις ταινίες από τον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο που είναι ιδιαίτερα δύσκολο να τις βρει κανείς και έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στο σινεφίλ κοινό της πόλης μας να τις απολαύσει σε ένα υπέροχο περιβάλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα της προβολής των ταινιών στα πλαίσια του 11ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου οι κινηματογραφόφιλοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κινηματογραφική Λέσχη της ΦΕΞ Ξάνθης Τηλ.: 25410 25421.