xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κινητή μονάδα ΚΕΘΕΑ στο Ευμοιρο Ξάνθης

Μια νέα δράση στα πλαίσια του ΕΣΠΑ υλοποιεί το ΚΕΘΕΑ που αφορά μια κινητή μονάδα που θα εδρεύει στο Εύμοιρο προκειμένου να βοηθήσει τα εξαρτώμενα άτομα. Ωστόσο η δράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων του Ευμοίρου προφανώς λόγω έλλειψης ενημέρωσης όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Κινητή μονάδα στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο Εύμοιρο αποκτά το ΚΕΘΕΑ, μια δομή που σίγουρα αποτελεί σημαντική βοήθεια για τα άτομα που βρίσκονται σε εξάρτηση είτε αυτή αφορά ναρκωτικά είτε ποτό και τζόγο.

Ακόμη η κυρία Τσογκίδου διευκρινίζει πως τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ είναι στεγνά και εστιάζουν στην ψυχολογική στήριξη προκειμένου τα άτομα να κατευθυνθούν προς την απεξάρτηση. Αυτή ωστόσο η τόσο σημαντική δομή προκάλεσε τις αντιδράσεις των κατοίκων του Ευμοίρου οι οποίοι δεν θέλουν τους ανθρώπους του ΚΕΘΕΑ στον οικισμό τους.

Μια συνάντηση λοιπόν των ανθρώπων του ΚΕΘΕΑ με τους κατοίκους του Ευμοίρου προφανώς θα δώσει τις απαντήσεις που απαιτούνται και θα άρει τις όποιες επιφυλάξεις αφού η έλλειψη ενημέρωσης δημιουργεί εύλογες ανησυχίες οι οποίες στην πορεία αποδεικνύεται ότι είναι αβάσιμες όπως έγινε άλλωστε και με το κέντρο κράτησης μεταναστών το οποίο σήμερα πολλοί λίγοι Ξανθιώτες γνωρίζουν ότι ακόμη λειτουργεί.

Related posts

Ξάνθη : Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα 

xanthipost

ΔΕΥΑΞ : Διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Σταυρούπολης !

xanthipost

(video) – ΕΒΕ Ξάνθης : Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ