xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησαν οι έγγραφες στο αλληλέγγυο φροντιστήριο του Kardelen

Από την 1η Αυγούστου ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών στο αλληλέγγυο φροντιστήριο μαθημάτων που λειτουργεί το γνωστό στέκι Kardelen. Στόχος είναι να διαπιστωθούν οι ανάγκες που θα υπάρξουν σε αίθουσες και διδακτικό προσωπικό για τη νέα χρονιά.

Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση που μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του στεκιού Kardelen οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για μία ακόμη χρονιά να εγγραφούν στο αλληλέγγυο φροντιστήριο μαθημάτων που οργανώνει και φέτος το στέκι. Παράλληλα οι δράσεις του θα επεκταθούν και φέτος στην διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας αλλά και σε άλλες δράσεις.

Το αλληλέγγυο σχολείο, μέσα στο οποίο λειτουργεί και το αλληλέγγυο φροντιστήριο, είναι ένα ξεκάθαρο δημιούργημα των αναγκών που δημιούργησε στην χώρα η οικονομική κρίση και η έλλειψη οικονομικής δυνατότητας από πολλούς γονείς να πληρώσουν τα φροντιστηριακά μαθήματα των παιδιών τους. Εν αναμονή πάντως των εξελίξεων στην δημόσια εκπαίδευση οι υπεύθυνοι του στεκιού δείχνουν έτοιμοι ν’ ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες αλλά και προκλήσεις που πιστεύουν ότι θα δημιουργηθούν.

Related posts

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Ξανθιώτης αστυνομικός σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία

xanthipost

Μια ζεστή συνάντηση με τον Μιχάλη Στυλιανίδη – Αναμνήσεις, ιστορίες και… Παναθηναϊκός

xanthipost

Μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης στο ΓΝΞ για την Παγκόσμια Ημέρα Παθολογικής Ανατομικής

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ