xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο τέλος Αυγούστου ξεκιναει το νέο πρόγραμμα πεζοποριών του ΕΟΣ Ξάνθης

Εν μέσω θέρους και συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου θα ξεκινήσει για την σεζόν 2019-2020 το χειμερινό πρόγραμμα του ορειβατικού συλλόγου Ξάνθης, με μία πεζοπορία που θα αποτελέσει ένα είδος προθέρμανσης για την εξόρμηση που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στην οροσειρά Ρίλα της Βουλγαρίας.

Ουσιαστικά από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει και πάλι το τακτικό πρόγραμμα πεζοποριών του ορειβατικού συλλόγου Ξάνθης με μία πεζοπορία σχεδόν κάθε Κυριακή ενώ γι’ αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ευκολότερες διαδρομές γύρω από την Ξάνθη θα υπάρχουν εξορμήσεις που θα γίνονται κάθε Τετάρτη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο ΕΟΣ Ξάνθης οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν μαζί τους τον απαιτούμενο ατομικό εξοπλισμό και να λαμβάνουν υπόψη ότι πάντα υπάρχει η πιθανότητα αντίξοων καιρικών συνθηκών ενώ οι αρχηγοί των αναβάσεων μπορούν να αποκλείσουν από την διαδρομή άτομα που δεν είναι εφοδιασμένα με τον απαιτούμενο κατά περίπτωση ατομικό εξοπλισμό και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της ανάβασης, για δική τους ασφάλεια. Κι όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του συλλόγου στα βουνά ανεβαίνουμε για την άσκηση και την ευχαρίστησή μας, οπότε δεν ξεπερνάμε τις δυνάμεις μας και πάντα να θυμόμαστε ότι ανεβαίνουμε στο βουνό και με το μυαλό, όχι μόνο με τα πόδια.

Related posts

(video) – Ο Λεύκιππος συνέτριψε με 86-53 τη ΔΕΚΑ και παρέμεινε στην κορυφή

xanthipost

(video) – Με Επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Λαογραφίας στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές

xanthipost

Ξάνθη: Γέμισαν την αγορά με πλαστά χαρτονομίσματα

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ