xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόβλημα αξιοπιστίας του ΠΑΣΟΚ και όχι οργανωτικό τονίζει ο Σωκράτης Ξυνιδης σχολιάζοντας την απόφαση για έκτακτο συνέδριο

Πρόβλημα αξιοπιστίας είναι αυτό που αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ και όχι οργανωτικό τονίζει ο πρώην γραμματέας του κόμματος Σωκράτης Ξυνίδης, παρεμβαίνοντας στην πολιτική αναταραχή που έχει δημιουργήσει η απόφαση της Φώφης Γεννηματά για έκτακτο συνέδριο του κινήματος.

Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε οργανωτικό ούτε διαδικαστικό, αλλά πρόβλημα αξιοπιστίας απέναντι στα στελέχη του, τονίζει ο πρώην γραμματέας του Κινήματος Σωκράτης Ξυνίδης σχολιάζοντας την πολιτική αναταραχή που επικρατεί στο χώρο με αφορμή την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να προχωρήσει σε έκτακτο συνέδριο.

Υπενθυμίζεται ότι το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ εισηγήθηκε κατά πλειοψηφία να μην εκλεγούν σύνεδροι, αλλά να είναι οι ίδιοι με εκείνους που συμμετείχαν στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ και να πραγματοποιηθεί το αργότερο ως τις 7 Δεκεμβρίου. Στο συνέδριο αναμένεται να τροποποιηθεί το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, ώστε να προβλέπει ότι ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα είναι και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα παρά τις ενστάσεις που διατύπωσαν βουλευτές και στελέχη του κόμματος στην προχθεσινή συνεδρίαση στη Χαριλάου Τρικούπη, ο βασικός πυρήνας των βουλευτών συμφώνησε με την πρόταση της Φώφης Γεννηματά, η οποία θα παραμείνει πρόεδρος Κινήματος Αλλαγής και ΠΑΣΟΚ έως το 2021, χρονιά που λήγει η τετραετής θητεία της Προέδρου. 

Related posts

Ανησυχητική τάση: Μαχαίρια σε ελέγχους στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγους – Δύο συλλήψεις

xanthipost

Σύλληψη καταζητούμενου για ληστεία στην Ξάνθη

xanthipost

(video) – ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης  : Εξαιρετικές επιδόσεις στην Α’ φάση του Αναπτυξιακού Πανελληνίου Πρωταθλήματος στις Σέρρες

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ