xanthipost.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια νέα λειτουργία της ΕΝΠΕ περιμένουν οι αιρετοί της περιφερειακής αυτοδιοίκησης

Αναμενόμενα ήταν τα αποτελέσματα στην Ένωση Περιφερειών αφού με δεδομένη την πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας η υπεροχή του κυβερνώντος κόμματος ήταν πέρα από κάθε αμφισβήτηση.

Μια νέα λειτουργία της Ένωσης Περιφερειών περιμένουν οι εκπρόσωποι στο όργανο μετά και την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο αυτοδιοικητικό όργανο. Ως προς τα αποτελέσματα καταγράφηκε απόλυτη σχεδόν κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας ενώ στην Τρίτη θέση εκλέχτηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

 Να σημειώσουμε πως η παράταξη του κ. Τζιτζικώστα, εξέλεξε οκτώ περιφερειακούς συμβούλους στο νέο 25μελές ΔΣ και μαζί με τους 11+1 (τον «γαλάζιο» αντάρτη Κ.Μουτζούρη του Βορείου Αιγαίου) αναμένεται να έχει πλειοψηφία 19 ή 20 μελών. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) συνεδριάζει την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π. μ. στα γραφεία της ΕΝΠΕ (Μεσογείων 15, 4ος όροφος), προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα ενώ δεδομένη θεωρείται η ανάληψη της προεδρίας από τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Related posts

Την επιστολή των κτηνοτροφικών συλλόγων ΑΜ-Θ για μέτρα στήριξης των  κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων που έχουν πληγεί φέρνει στη Βουλή ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

xanthipost

Επιστολή Θωμά Μίχογλου στον Πρωθυπουργό και στον Πρόεδρο της Βουλής για την οικονομική ζημιά των κτηνοτρόφων

xanthipost

(video) – Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ