Το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου της Ξάνθης υπό την ηγεσία του νεοφώτιστου προέδρου της Ηλία Ασκαρίδη υπόσχεται ενόψει των Χριστουγέννων, μια ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία σε όλους του Ξανθιώτες με μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων και δρώμενων που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους και θα ταξιδέψουν νου και φαντασία.
Εκπλήξεις και νέες εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων στην πόλη μας. Υπό το άγρυπνο βλέμμα του νέου προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου της Ξάνθης Ηλία Ασκαρίδη έχει δρομολογηθεί μία σειρά δράσεων που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους. Το εορταστικό κλίμα θα ολοκληρώσει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, στις 8 Δεκεμβρίου, με την συνοδεία της φιλαρμονική και με τις αγιοβασιλίτσες της σχολής χορού αλλά και με πολλές παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις.
Εντωμεταξύ όλοι οι ξανθιώτες θα έχουν την ευκαιρία να υποδεχθούν – μετρώντας αντίστροφα- το 2020 με μουσική, χορό και άφθονο κρασί, όπως επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στο Κανάλι 6 ο κ. Ηλίας Ασκαρίδης.
Ο κ. Ασκαρίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο της Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη που του εμπιστεύθηκε την ηγεσία του δύσκολου και παράλληλα πολύ δημιουργικού τομέα του πολιτισμού του Δήμου και φυσικά όλους τους πολίτες της Ξάνθης για την στήριξή τους στο πρόσωπό του και τους υπαλλήλους του Κέντρου Πολιτισμού για την άψογη συνεργασία τους.
Με τα Χριστούγεννα λοιπόν να βρίσκονται προ των πυλών το σίγουρο είναι ότι το Κέντρο πολιτισμού θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να μεταφέρει στους πολίτες της Ξάνθης το γιορτινό πνεύμα και να γεμίσει με χαρά και αγαλλίαση τις ψυχές όλων.