xanthipost.gr
ΕΝΘΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ζύμη Πασπαρτού Για όλες τις χρήσεις (Επαγγελματική συνταγή)

Ζύμη για Πεϊνιρλί ,Πίτσα ,Κρουασάν και άλλες πολλές συνταγές

Υλικά:

350 γρ γάλα

9 γρ ξηρή μαγιά

1,5 κτγ αλάτι

1 κτγ ζάχαρη

1 αυγό

650 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ

65 γρ βούτυρο

Εκτέλεση :

Ξεκινάμε την συνταγή και σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα,την μαγιά,το αυγό ,την ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλάτι ,το αλεύρι και το βούτυρο και πλάθουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη.

Την ζύμη αυτην την χρησιμοποιούμε για όλες τις συνταγές μας όπως πίτσα,κρουασάν,πεινερλί ή σε ότι άλλο εμείς θέλουμε. Μπορούμε και να την αποθηκεύσουμε στην κατάψυξη και να την χρησιμοποιήσουμε άλλη μέρα αφού πρώτα την ξεπαγώσουμε φυσικά.

Είναι μια υπέροχη ζύμη που θα την χρησιμοποιείτε σε όλες σας τις συνταγές!! Καλή σας επιτυχία

Related posts

(video) – Αφράτη βασιλόπιτα-κέικ του ονείρου -Εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή

xanthipost

(video)- Εύκολη συνταγή για Χωριάτικο Ψωμί χωρίς ζύμωμα !

xanthipost

(video) – Γρήγορη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας !

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ