xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλειστή η αγορά της Ξάνθης την Δευτέρα 08 Ιουνίου – Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης

Την ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος 2020 αρκετές  πόλεις της χώρας, μέσω ανακοινώσεων από τους εμπορικούς τους συλλόγους, αποφάσισαν τα καταστήματα τους να παραμείνουν κλειστά.

Με Δελτίο τύπου που δημοσιοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης, υπενθυμίζει ότι θα παραμείνει κλειστή η αγορά της Ξάνθης λόγω του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 08 Ιουνίου.

Ειδικότερα το Δελτίο Τύπου αναφέρει :

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης υπενθυμίζει στους φίλους καταναλωτές και τους συναδέλφους επαγγελματίες – εμπόρους , ότι την Δευτέρα 08 Ιουνίου 2020 ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος η αγορά της Ξάνθης θα παραμείνει κλειστή κατ’ έθιμον , των τελευταίων πενήντα και πλέον ετών.-

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

-Ο Πρόεδρος- -Ο Γεν. Γραμματέας-

Ευθύμιος Μίλκογλου

Νικόλαος Γρηγοριάδης

Related posts

ΔΕΥΑ Αβδήρων  – Διακοπή νερού σε οικισμούς του Δήμου την Δευτέρα 20/1/2025

xanthipost

Μουσικό Σχολείο Ξάνθης : Εκπαιδευτικοί  και γονείς ενώνουν τις φωνές τους και διεκδικούν τα αυτονόητα – «Ραντεβού» στην Πλατεία Ελευθερίας  αύριο Τρίτη!

xanthipost

Ξάνθη : Χωρίς φωτισμό οι οδοί Κανάρη και Δράμας στην περιοχή του Αμοιρίδειου το βράδυ της Κυριακής  !

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ