xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης απέκτησε κούνια για μαθητές που κινούνται με αναπηρικό αμαξίδιο

Μια δωρεά που μοίρασε χαμόγελα στα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης

Για πρώτη φορά μαθητές με κινητικές δυσκολίες συμμετείχαν ισότιμα στη διασκέδαση μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές τους.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων της τράπεζας Αττικής, ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στην αναπηρία, προέβη σε μια σημαντική δωρεά προς το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για μια κούνια ειδικής κατασκευής για μαθητές που κινούνται με αμαξίδιο.

Η κούνια προσέφερε μεγάλη χαρά στα παιδιά καθώς για πρώτη φορά μαθητές με κινητικές δυσκολίες συμμετείχαν ισότιμα στη διασκέδαση μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές τους.

Η Διευθύντρια του τοπικού υποκαταστήματος της τράπεζας Αττικής, κυρία Αγγελική Ορδουμποζάνη, μαζί με μέλη του προεδρείου του συλλόγου, επισκέφτηκαν τον περασμένο Ιανουάριο το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, ξεναγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν για τα καινοτόμα προγράμματα και τις δράσεις που υλοποιούνται και εξασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης σε όλους τους μαθητές.

Η τοποθέτηση της κούνιας στον αύλειο χώρο πραγματοποιήθηκε από συνεργείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

e-evros.gr

Related posts

Γερανοφόρο παρέσυρε θανάσιμα έναν μοτοσικλετιστή στη Μαρίνα Φαλήρου

xanthipost

Θεσσαλονίκη : Ταυτοποιήθηκε η σορός άνδρα που εντοπίστηκε κοντά στο ΚΤΕΛ «Μακεδονία»

xanthipost

Θεσσαλονίκη : Τραυματισμοί δυο ηλικιωμένων στο Μετρό – Έπεσαν από τις κυλιόμενες σκάλες !

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ