Βαρεθήκατε να τρώτε συνεχώς τα ίδια; Να μια συνταγή με υπέροχη γεύση, υλικά που έχετε στο ψυγείο σας και ιδιαίτερα εύκολη στην εκτέλεση.
Υλικά
2 σκελίδες σκόρδου-
175 γρ μπαγιάτικο ψωμί-
375 γρ γιαούρτι
2 αυγά
230 γρ κεφαλοτύρι
1 κτγ μπέικεν πάουντερ
Παρθένο ελαιόλαδο
150 γρ αλεύρι
Λίγο μαιντανό
Εκτέλεση
Αρχίζουμε κόβοντας τις σκελίδες σκόρδου και συνεχίζουμε μουλιάζοντας το μπαγιάτικο ψωμί μας. Έπειτα σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι, τα αυγά, το κεφαλοτύρι και το ψωμί αφού πρώτα το έχουμε στίψει πολύ καλά με την βοήθεια μιας πετσέτα η τουλπάνι για να φύγει όλο το νερό. Συνεχίζουμε και προσθέτουμε στο μπολ μας το σκόρδο και το μπέικεν πάουντερ. Ύστερα προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το παρθένο ελαιόλαδο. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο η Ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν. Οι γιαουρτοκεφτέδες είναι έτοιμοι να τους απολαύσουμε σε κάθε μας τραπέζι ή και ως καλοκαιρινό μεζέ.. Καλή επιτυχία
Live kitchen