xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Στις γυναικείες φυλακές Θηβών θα μεταχθεί οριστικά η 33χρονη

Στις γυναικείες φυλακές Θηβών θα μεταχθεί οριστικά η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου, που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης απέρριψε, πριν από λίγη ώρα, το αίτημα που υπέβαλε η κατηγορουμένη, διά του συνηγόρου της, να μεταχθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Μεταξύ άλλων, στο αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος υποστήριζε ότι στη Θήβα «θα κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα».

Η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για την υπόθεση, μετά την απολογία της, την περασμένη Τρίτη, στην α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Η μεταγωγή της αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου 24ωρου.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Related posts

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα κυνηγετικού όπλου

xanthipost

(video) – Πέθανε πλήρης ημερών η σπουδαία τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ

xanthipost

Λίμνη Κάρλα: «Ασυνείδητος όποιος σκότωσε το φλαμίνγκο» λένε οι ειδικοί – Το σημάδευαν ως στόχο, δεν είναι καν θήραμα!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ