xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη πυρκαγιά στις Κεχριές Κορινθίας – Οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά σε οικισμό

Στην περιοχή έσπευσαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

“Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Κεχριές Κορινθίας έφτασε πολύ κοντά στον οικισμό Siemens, οι κάτοικοι του οποίου απομακρύνθηκαν εγκαίρως, αλλά δεν έχουν καταγραφεί ζημιές σε αυτόν”, τονίζει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης. Όσον αφορά την εικόνα της πυρκαγιάς αυτή την ώρα επισημαίνει: “Δείχνει να σταθεροποιείται πλέον. Γίνεται ό,τι είναι εφικτό για την κατάσβεσή της”.

Σημειώνεται, ότι στην περιοχή έσπευσαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς. Ειδικότερα, αυτή την ώρα, επιχειρούν 77 πυροσβέστες με 26 οχήματα, ειδικό μηχανοκίνητο πυροσβεστικών επιχειρήσεων, 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συντρέχουν 6 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Related posts

Τραγωδία στην Αργολίδα: Νεκρή 27χρονη γιατρός σε τροχαίο ενώ πήγαινε στο νοσοκομείο για βάρδια

xanthipost

Άφησες το παράθυρο ανοιχτό;  Εκτός από το ενδεχόμενο ότι μπορεί να σου το κλέψουν, πληρώνεις και πρόστιμο!

xanthipost

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε κάδο σκουπιδιών

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ