xanthipost.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δράστες της ληστείας σε βάρος 62χρονου στις 22 Ιουνίου σε αγροτική περιοχή του Έβρου

Πρόκειται για αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη με Ένταλμα Σύλληψης – Οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για την ταυτοποίηση και του δεύτερου δράστη.

Ταυτοποιήθηκε, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και εμπεριστατωμένων αστυνομικών ερευνών, ο ένας από τους δράστες της ληστείας σε βάρος 62χρονου, που διαπράχθηκε σε αγροτική περιοχή του Έβρου.

Πρόκειται λοιπόν  για αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Να θυμίσουμε ότι είχαν πλησιάσει τον 62χρονο ο οποίος βρισκόταν στο αγρόκτημα του και με την απειλή μαχαιριών τον ακινητοποίησαν και τον δέσμευσαν με καλώδια, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν από την κατοχή του χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και το όχημα του, με το οποίο και διέφυγαν. Το αφαιρεθέν όχημα εντοπίσθηκε λίγο αργότερα σε παρακείμενη περιοχή εκτός δρόμου, όπου είχε εκτραπεί. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Ο δράστης στις 30 Ιουνίου εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης να στερείται των απαιτούμενων εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα και έκτοτε κρατούνταν σε αστυνομική υπηρεσία, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη με σχετικό Ένταλμα Σύλληψης για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για την ταυτοποίηση και του δεύτερου δράστη.

Related posts

Άβδηρα Ξάνθης : Αφαίρεσε καλώδιο από γεώτρηση – Τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν

xanthipost

Συνελήφθη στην Ξάνθη άνδρας με καταδίκες για κλοπή, απειλή και σωματική βλάβη

xanthipost

Σάπες Ροδόπης : Σύλληψη τριών ανηλίκων για κλοπή και χρήση τραπεζικής κάρτας – Χειροπέδες και στους γονείς τους

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ