xanthipost.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις 22 και 29 Αυγούστου τα μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, στη σημερινή (3/8) της συνεδρίαση, όρισε τις ημερομηνίες για τα μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε η διπλή αναμέτρηση να πραγματοποιηθεί στις 22 και 29 Αυγούστου, ενώ οι έδρες θα οριστούν με κλήρωση.

Για τις ημερομηνίες ψήφισαν 7 υπέρ, 5 ήταν τα παρών και 5 τα λευκά. Μάλιστα, υπήρξε και πρόταση από το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΌ, Παναγιώτη Διακοφώτη για 15 ομάδες στην Super League 1 την περίοδο 2020/2021, δηλαδή με παραμονή Ξάνθης και άνοδο του Απόλλωνα Σμύρνης. Οι πρόταση απορρίφθηκε, καθώς οι υπέρ ψήφοι ήταν 9 (8 κατά) και απαιτούνται 13.

Κατά της πρότασής του ψήφισαν οι τέσσερις εκπρόσωποι της μεγάλης κατηγορίας σην Ε.Ε., ο πρόεδρος της ΕΠΟ και οι κ.κ. Λασκαράκης, Βακάλης και Αντωνίου.

Να θυμίσουμε ότι ο Απόλλων κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ, ώστε να μην οριστεί το διπλό μπαράζ, υποστηρίζοντας ότι έχουν παρέλθει οι ημερομηνίες και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του.

Related posts

Ξάνθη: Αυτόφωρες συλλήψεις για ρύπανση – Τέλος στην ανεξέλεγκτη απόρριψη απορριμμάτων!

xanthipost

Δήμος Ξάνθης: Επίσκεψη Αντιδημάρχων στο Καζανλάκ – Στόχος η ενίσχυση της πολιτιστικής συνεργασίας

xanthipost

Μια δημιουργική περιβαλλοντική εξερεύνηση από τους μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ