xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα παιδιά δημιούργησαν με φαντασία και μεράκι τους δικούς τους μοναδικούς πύργους στην παραλία της Μάνδρας (video)

https://www.facebook.com/politistikossyllogosmandras2016/videos/2496272537346939/?v=2496272537346939

Την Κυριακή 16 Αυγούστου 50 μικροί  αρχιτέκτονες που χωρίστηκαν σε δώδεκα ομάδες  έλαβαν  μέρος στον 1ο Διαγωνισμό Κατασκευής Κάστρου στην Άμμο που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Camping Natura.

Με φαντασία, διάθεση και μεράκι και τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα και τις ενδεδειγμένες αποστάσεις, τα παιδιά κατάφεραν να φτιάξουν υπέροχες δημιουργίες από άμμο.  

Οι φωτογραφίες των κάστρων από την  παραλία  της Μάνδρας θα δημοσιευθούν από τον Πολιτιστικό  Σύλλογο Μάνδρας ώστε να πραγματοποιηθεί δημόσια ψηφοφορία η οποία και  θα αναδείξει τον τελικό  νικητή.

Related posts

Δήμος Ξάνθης: Πρόσληψη Κτηνιάτρου για το Νέο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων

xanthipost

Παράνομη στάθμευση στο κέντρο της Ξάνθης: Όταν το αυτοκίνητο εκτοπίζει τον πολίτη

xanthipost

Πάχνη Ξάνθης : Όταν οι Πυροσβέστες γίνονται οι ήρωες των παιδιών!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ