xanthipost.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξάνθη – Απόλλων: Τετάρτη 26 Αυγούστου το πρώτο ματς μπαράζ

Την Τετάρτη (26/8, 20:00) θα διεξαχθεί το πρώτο ματς μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά την αναβολή λόγω κρούσματος κορονοϊού στην ομάδα της Θράκης.

Θετικό κρούσμα κορονοϊού (δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά μέλος της αποστολής) διαπιστώθηκε στην Ξάνθη με αποτέλεσμα την αναβολή βάσει πρωτοκόλλου του προγραμματισμένου για Σάββατο (22/8, 20:00) πρώτου μπαράζ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη διεξαγωγή του την Τετάρτη (26/8, 20:00)

Η αναβολή, μάλιστα,  όπως και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής επισημοποιήθηκε και με ανακοίνωση της ΕΠΟ. “Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης, για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1, αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20.00, καθώς-όπως έγινε γνωστό από τον Α.Ο. Ξάνθης- βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό δείγμα μέλους της αποστολής της ομάδας”.

Όλη η αποστολή της Ξάνθης υποβλήθηκε σε τεστ το μεσημέρι (12:00) του Σαββάτου, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται την Κυριακή (23/8).

Θα υποβληθούν σε νέα τεστ για τον ιό το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) και σε περίπτωση που όλα τα αποτελέσματα που θα βγουν την Τρίτη (25/8) είναι αρνητικά τότε το ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 20:00.

Υπενθυμίζεται ότι η ρεβάνς των δύο ομάδων στη Ριζούπολη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 20:00.

sport24

Related posts

(video) – Ο Φοίνικας βρήκε “οικογένεια” στο 2ο Δημοτικό Ξάνθης – Υιοθεσία με μάθημα ζωής

xanthipost

Παραβάσεις ΚΟΚ «έφεραν» χειροπέδες / 7 συλλήψεις στην Ξάνθη σε 6ήμερη εξόρμηση/ 18 συνολικά στην ΑΜΘ

xanthipost

(video) – Μια ξανθιώτικη φωνή ..ταξιδεύει με ποίηση – Διάκριση για τη Στέλλα Δενδηλιάρη!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ