Το πολιτικό σκέλος του φόρουμ ξεκινά το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου με την ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη. Στις 19 Σεπτεμβρίου θα πάρει τη σκυτάλη ο Αλ. Τσίπρας.
Το πολιτικο-οικονομικό φόρουμ (Thessaloniki Helexpo Forum) το οποίο έχει προγραμματιστεί στη θέση της 85ης ΔΕΘ που ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 20 Σεπτεμβρίου (Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης») παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.
- Ξεκινά το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, στις 7μμ, με την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
- Το επόμενο Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου , ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θα εκφωνήσει ομιλία, ενώ την επόμενη ημέρα, 20 Σεπτεμβρίου, θα δώσει συνέντευξη Τύπου.
- Την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, στις 8μμ, θα μιλήσει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, την Τετάρτη 16 του μηνός, επίσης στις 8μμ, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ., Φώφη Γεννηματά και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Το Thessaloniki Helexpo Forum θα φιλοξενήσει στις 18 Σεπτεμβρίου, στις 8μμ, και τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά.
efsyn.gr
