xanthipost.gr
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το ακριβότερο πρόβατο του κόσμου: Πουλήθηκε έναντι 408.000 ευρώ (video)

Η δημοπρασία του ξεκίνησε από τις 10.500 λίρες και έφτασε στις 364.000 όπου και πωλήθηκε.

Το πιο ακριβό πρόβατο στον κόσμο πωλήθηκε σε δημοπρασία για το Double Diamond, με την αξία του να φτάνει τις 408.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα πρόβατο ράτσας Texels, το οποίο θεωρείται το πιο ακριβό στην αγορά και έχει πάρει το όνομά του από την ομώνυμη νήσο της Ολλανδίας.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε κτηνοτρόφους στο Λάναρκ της κεντρικής Σκοτίας με την τιμή εκκίνησης για την πώληση του πρόβατου να είναι οι 10.500 λίρες. Οι προσφορές έπεφταν σαν βροχή με το πράγματα να ξεφύγει και την αξία του ζωντανού να φτάνει τις 364.000 λίρες, ήτοι 408.000 ευρώ.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένα αρνί 8 μηνών της ίδιας ράτσας, το οποίο πωλήθηκε 231.00 λίρες τον Αύγουστο του 2009.

Related posts

Νορβηγία: Άνδρας ξύπνησε και βρήκε… πλοίο στην αυλή του

xanthipost

Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Βίντεο από τη στιγμή που το ιστιοφόρο πέφτει πάνω στη γέφυρα του Μπρούκλιν – Δύο νεκροί!

xanthipost

(video) – Νέος Πάπας ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρέβοστ: Ο πρώτος Αμερικανός ποντίφικας με το όνομα Λέων 14ος

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ