14 οι ασθενείς που νοσηλεύονται σήμερα στο ΠΓΝΑ, 10 στη Μονάδα covid-19, 2 στην ΜΕΛ και 2 στην ΜΕΘ
Από την Παρασκευή και μετά, αυξήθηκε ο αριθμός των νοσηλευομένων με κορονοϊό ασθενών στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.
Ειδικότερα την Παρασκευή έγιναν τρεις (3) νέες εισαγωγές, ενός 61χρονου άνδρα από τη Θάσο, μίας 78χρονης από την Ξάνθη και ενός 60χρονου από την Καβάλα.
Την ίδια ημέρα επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας μίας 61χρονης, η οποία νοσηλεύονταν στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διασωληνώθηκε .
Εξιτήριο δόθηκε σε γυναίκα 91 ετών από τη Δράμα, η οποία είχε μπει στο νοσοκομείο στις 23 Αυγούστου και έγινε εισαγωγή σε 63χρονη από τη Δράμα.
Σήμερα (01/09)στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης νοσηλεύονται 14 ασθενείς με κορονοϊό, από τους οποίους οι δέκα (10) στη Μονάδα covid-19, δύο (2) στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων και δύο (2) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
ert.gr