xanthipost.gr
Συντάξεις Μαΐου 2026: Πότε πληρώνονται μετά το Πάσχα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από σήμερα ξεκίνησε η καταβολή των συντάξεων Οκτωβρίου 2020

Η διαδικασία καταβολής των συντάξεων θα ολοκληρωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου

  • Σήμερα  22 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη καταβάλλονται  οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 24 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ)
  • Στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Related posts

Κοινή δράση των Επιμελητηρίων της Θράκης για τη διευκόλυνση του επιχειρηματικού εμπορίου

Xanthipost

Δήμος Ξάνθης: Προκήρυξη για την Πρόσληψη 4 Μηχανικών στην Υπηρεσία Δόμησης

Xanthipost

Πρεμιέρα για τις θερινές εκπτώσεις στις 13 Ιουλίου – Οι βασικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων

Xanthipost

Leave a Comment