xanthipost.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΕΔΑ είχε ο Σπύρος Τσιλιγγίρης για τα έργα κατασκευής δικτύων Φυσικού Αερίου στην ΠΕ Ξάνθης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΔΑ κ. Κοτρώνη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τσάκα είχε ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας Σπύρος Τσιλιγγίρης για την εξέλιξη των Διαγωνιστικών Διαδικασιών σχετικά με την επιλογή αναδόχων για τα έργα κατασκευής δικτύων Φυσικού Αερίου στην ΠΕ Ξάνθης και γενικότερα στην ΑΜΘ.

Ο κ. Τσιλιγγίρης αναφέρει: Είχα την χαρά να συναντηθώ με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΔΑ κ. Κοτρώνη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τσάκα από τους οποίους ενημερώθηκα για την εξέλιξη των Διαγωνιστικών Διαδικασιών σχετικά με την επιλογή αναδόχων για τα έργα κατασκευής δικτύων Φυσικού Αερίου στην ΠΕ Ξάνθης και γενικότερα στην ΑΜΘ.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος επιβεβαίωσαν την ύπαρξη αυξημένου ενδιαφέροντος από εταιρείες κολοσσούς για την ανάληψη αυτού του μεγαλεπήβολου Έργου το οποίο προβλέπεται να αρχίσει άμεσα μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Η ένταξη της Ξάνθης στο Δίκτυο Φυσικού Αερίου θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική οικονομία και κοινωνία .

Related posts

Την Ξάνθη επισκέφτηκε η Συντονίστρια του Γραφείου Πρωθυπουργού Έλενα Σώκου

xanthipost

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πανηγυρίζει η διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης για την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να θεσμοθετήσει το ”φακελάκι»

xanthipost

Ζεϊμπέκ Χουσεΐν: «Νέος βραχνάς για τους κατοίκους της Θράκης & όλης της Β. Ελλάδος οι επικείμενες αυξήσεις στα διόδια στην Εγνατία Οδό»

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ