xanthipost.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Τσολακίδης : Ο κ. Κριτσίνης ήρθε νεόκοπος από άλλο δήμο να κάνει τον Δήμαρχο στο Δήμο Αβδήρων για να μας σώσει και να μας αναπτύξει (video)

Δεν άκουσα σοβαρές προτάσεις από τον κ. Κριτσίνη για την ανάπτυξη του τόπου μας και δεν είδα και σοβαρή αντιπολίτευση

Με αφορμή την σκληρή αντιπαράθεση που έχει δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταξύ του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αβδήρων Σάκη Κριτσίνη, «βολές» δέχθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης ΣΥΝ-Εργασία Βασίλης Τσολακίδης με υπονοούμενα για “διαπλοκή” με τη δημοτική αρχή. 

Προκληθήκαμε πολλές φορές από τον κ. Κριτσίνη και με αναφορές του στα τοπικά ΜΜΕ αλλά και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο υποστήριξε  μεταξύ άλλων ο κ. Τσολακίδης μιλώντας στο xanthipost.gr

Ο κ. Τσολακίδης στα πλαίσια των δηλώσεών του αναφέρεται στα  αδιάσειστα στοιχεία που διατυμπανίζει πως έχει στην κατοχή του ο κ. Κριτσίνης και  που αποδεικνύουν διαπλοκή στο θέμα των επιχειρήσεων  του πρώην Δήμου Αβδήρων και Σελέρου.  Στοιχεία  που δόθηκαν  στη δημοσιότητα μέσω ενός δελτίου τύπου και τα οποία διατυπώνονται υπό την μορφή ερωτημάτων και τοποθετούνται  εντός εισαγωγικών, υπό των φόβο πιθανών ποινικών διώξεων. Αυτό δεν είναι λειτουργία παράταξης και ανθρώπου που θέλει να γίνει Δήμαρχος, προσθέτει ο κ. Τσολακίδης. 

Ο κ. Τσολακίδης αναφερόμενος στην τακτική του κ. Κριτσίνη εκτιμά πως «…με λάσπη στον ανεμιστήρα δεν κάνει τίποτα ..» ενώ μιλάει και για τον  αφανή μέντορα του κ. Κριτσίνη ο οποίος όπως υποστηρίζει  τον κατευθύνει για να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο.  

Εγώ δεν άκουσα σοβαρές προτάσεις από τον κ. Κριτσίνη για την ανάπτυξη του τόπου μας και δεν είδα και σοβαρή αντιπολίτευση

Ο  επικεφαλής της παράταξης ΣΥΝ-Εργασία Βασίλης Τσολακίδης αναφέρεται στα δημοτικά συμβούλια όπου όπως υποστηρίζει   «…έχουμε καταψηφίσει περισσότερες φορές τις προτάσεις του κ.Τσιτιρίδη από ότι ο κ. Κριτσίνης όπως άλλωστε είναι και καταγεγραμμένο στα πρακτικά του Δήμου. Αυτό συνέβη και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, όπου ο κ. Κριτσίνης  και η παράταξή του υπερψήφισε τον ισολογισμό της δημοτικής αρχής , την οποία  έχει καταγγείλει στον Εισαγγελέα του Αρείου  Πάγου για πρόκληση οικονομικής ζημίας,  ενώ εμείς που μας κατηγορεί συνεχώς ότι ταυτιζόμαστε,  διαφωνήσαμε και δεν υπερψηφίσαμε…».

Επίσης ο κ. Τσολακίδης αναφέρεται και στο έργο της παράταξής  τους, όταν βρισκόταν στο τιμόνι του Δήμου , το οποίο πιθανόν αμφισβητείται, και όπως τονίζει  φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Αβδήρων.

Ναι, συνεργαστήκαμε με τον κ. Τσιτιρίδη σε πολιτικές θέσεις,  σε τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμό από κοινού, γιατί το επέβαλε η απλή αναλογική και γιατί εμείς πάντα ψηφίζουμε ή καταψηφίζουμε σύμφωνα με τα συμφέροντα του τόπου και όχι τα προσωπικά μας ή  τις συμπάθειές μας.

 «…Πιστεύω ότι ο κ. Κριτσίνης θα αλλάξει τρόπο και συμπεριφορά γιατί κάνει κακό στον τόπο..» καταλήγει  ο κ. Τσολακίδης.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησε στο xanthipost.gr ο επικεφαλής της παράταξης στο Δήμο Αβδήρων «ΣΥΝ-Εργασία» Βασίλης Τσολακίδης

Related posts

(video) – Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης: Καταψηφίστηκε το ψήφισμα για τα “Ωνάσεια” – Ένταση για τη ΔΕΥΑΞ και το «όχι» της αντιπολίτευσης σε αύξηση τιμών νερού

xanthipost

Αβδηρα: Αύξηση προϋπολογισμού σε 1,3 εκατ. € για ανάδειξη αρχαιολογικού χώρου – Δήλωση του Περιφερειάρχη Χ. Τοψίδη

xanthipost

Δήμος Τοπείρου: Έγκριση 110.000€ για το έργο AI4Capacity – Εκσυγχρονισμός Δημόσιας Διοίκησης με Τεχνητή Νοημοσύνη

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ