xanthipost.gr
ΥΓΕΙΑ

ΠΓΝΑ : 90χρονη από την Δράμα κατέληξε χθες στο νοσοκομείο αναφοράς /7 νέες εισαγωγές και 4 εξιτήρια σε ένα 24ωρο

Μια  90χρονη γυναίκα από την Δράμα κατέληξε εχτές στο νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανόντων από κορονοϊό στην Περιφέρεια ΑΜΘ στους 35.

Η γυναίκα η οποία νοσηλευόταν στην μονάδα covid-19 έπασχε από υποκείμενα νοσήματα ενώ έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο στις 24 Οκτωβρίου.

Εν τω  μεταξύ  το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν άλλες επτά (7)  εισαγωγές στο νοσοκομείο, έγινε μια διασωλήνωση ενώ δόθηκαν και 4 εξιτήρια  μεταξύ αυτών και σε έναν 16χρονο.

Οι εισαγωγές αφορούν  πέντε άνδρες από την Αλεξανδρούπολη,  μια γυναίκα από το Σουφλί και έναν άνδρα από την Ξάνθη.

Εξιτήρια δόθηκαν σε  τρείς άνδρες και μια γυναίκα

Πρόκειται για  έναν  58χρόνο  από τη Δράμα ο οποίος έκανε εισαγωγή στις 27/9, μια 59χρονη  από την Καβάλα η οποία έκανε εισαγωγή στις 30/10, έναν 68χρονο  από την Ξάνθη ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο στις 24/10, καθώς και έναν 16χρονο από την Δράμα ο οποίος έκανε εισαγωγή στις 25/10.

Με αυτά τα δεδομένα σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 54 ασθενείς. Από αυτούς οι 43  είναι στη covid-19, οι 5 στη ΜΕΘ και 6 στη ΜΕΛ.

Related posts

ΕΟΦ Προειδοποίηση: Μην χρησιμοποιείτε αυτά τα 12 συμπληρώματα διατροφής – Δεν είναι εγκεκριμένα

xanthipost

Χριστόδουλος Τοψίδης: Επένδυση 20 εκ. ευρώ σε Υγειονομικές Υποδομές με ΕΣΠΑ

xanthipost

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις στον Εχίνο: Στρατιωτικοί Γιατροί στην Υπηρεσία των Πολιτών!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ