xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ε. Στυλιανίδου : Ευχαριστεί θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης για την διάθεση ιατρικών μασκών στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης

Ο Ιατρικός Σύλλογος είχε δεσμευθεί τον Σεπτέμβριο για την παραγωγή και τη δωρεάν διάθεση 20.000 μασκών σε μαθητές και εκπαιδευτικούς της Ξάνθης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του xanthipost.gr  που δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2020 (βλέπε εδώ) ο Γραμματέας του Ιατρικού  Συλλόγου Ξάνθης κ. Ιωάννης Σπανόπουλος  στα πλαίσια των  δηλώσεών του , αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης  να  προχωρήσουν στην παραγωγή και διάθεση μασκών  στους μαθητές της  Ξάνθης και μάλιστα είχε υπογραμμίσει ότι ενημέρωσαν τους αρμόδιους προϊσταμένους  ότι έχουν στη διάθεσή τους  αρκετό υλικό από δωρεές για να φτιάξουν μάσκες διαφόρων μεγεθών,  ανάλογα με την ηλικία των μαθητών.

Η δέσμευση έγινε πραγματικότητα και όντως δόθηκαν από τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης μάσκες για όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, με την ανάλογη διαβάθμιση μεγέθους σύμφωνα με την ηλικία τους.

Η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ευμορφία Στυλιανίδου θέλησε να εκφράσει τις θερμές τις ευχαριστίες και με ανακοίνωση που εξέδωσε και δημοσιοποίησε,  αναφέρει τα εξής :

«Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης κ. Στυλιανίδου Ευμορφία, ευχαριστεί θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης για την διάθεση Ιατρικής Μάσκας σε κάθε μαθητή Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, καθώς και σε κάθε εκπαιδευτικό, από υλικό και σε μέγεθος ανάλογο. Επιπλέον, θερμές ευχαριστίες εκφράζονται για την εξαιρετική επικοινωνία και συνεργασία για την διαχείριση θεμάτων που αφορούν την πανδημία στην εκπαιδευτική μας κοινότητα» καταλήγει ανακοίνωση.

Related posts

(video) – Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας με 159 κατά και 141 υπέρ

xanthipost

Η εξοικείωση των μαθητών με την καθημερινή λειτουργία του Δήμου Ξάνθης, συνεχίζεται με επιτυχία

xanthipost

Πολιτική Προστασία Δήμου Ξάνθης -Δήλωση Εφαρμογής των μέτρων πυρασφάλειας έως 30/4/2024

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ