xanthipost.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κι όμως η ζωή μπορεί να νικήσει τον θάνατο – Η φωτογραφία της ημέρας

Όταν η Δανή εθελόντρια φιλανθρωπικής οργάνωσης, Anja Ringgren Loven, βρήκε τον δίχρονο Hope να περιπλανιέται στους δρόμους ενός χωριού, το αγοράκι βρισκόταν πραγματικά στο χείλος του θανάτου.

 Το σκελετωμένο παιδάκι, οι φωτογραφίες του οποίου είχαν ραγίσει την καρδιά εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως πριν  4 χρόνια έχει πλέον μεταμορφωθεί σε ένα υγιές, χαρούμενο αγοράκι, χάρη στη γυναίκα που το έσωσε και το φρόντισε.

Όταν η Δανή εθελόντρια φιλανθρωπικής οργάνωσης, Anja Ringgren Loven, βρήκε τον δίχρονο Hope να περιπλανιέται στους δρόμους ενός χωριού της Νιγηρίας τον Ιανουάριο του 2016, το αγοράκι βρισκόταν πραγματικά στο χείλος του θανάτου.

 Με τα κόκκαλα να εξέχουν από το κορμάκι του, προκαλούσε εντύπωση πώς κατάφερε να παραμείνει ζωντανό, αφού η ίδια του η οικογένεια τον εγκατέλειψε να πεθάνει, πιστεύοντας ότι είναι… μάγος.

Η Δανή ακτιβίστρια έδωσε αμέσως στον μικρό νερό από το μπουκάλι της, τον τύλιξε σε μια κουβέρτα και τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, καθώς το παιδί δεν είχε δύναμη ούτε για να περπατήσει. Στο νοσοκομείο ο μικρός, που του δόθηκε το όνομα Hope (Ελπίδα), αφού κατάφερε να επιβιώσει, χρειάστηκε να υποβληθεί σε αρκετές μεταγγίσεις αίματος, καθώς ο οργανισμός του ήταν εξαιρετικά εξασθενημένος.

Ο μικρός Hope πλέον ζει ευτυχισμένος στο πλάι της εθελόντριας που του έσωσε την ζωή  και το χαμόγελό του μαρτυρά ότι όντως η ζωή μπορεί να νικήσει τον θάνατο.

Related posts

Τραγωδία στην Ξάνθη: Απαγχονισμένος βρέθηκε 24χρονος φοιτητής

Xanthipost

Κομοτηνή – Ξάνθη: Οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες – Είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στην Αττική στις 31 Αυγούστου

Xanthipost

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Αβδήρων

Xanthipost

Leave a Comment