XanthiPost
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Αρκτούρος – Ζητά την στήριξη όλων για να συνεχίσουν το έργο της προστασίας της φύσης και της άγριας ζωής στην πατρίδα μας

Είμαστε ήδη ευγνώμονες για την υπέρβαση όλων

Δυστυχώς, οι επισκέψιμες εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ παραμένουν κλειστές εδώ και καιρό, λόγω του lockdown. Κατά συνέπεια, αυτή τη στιγμή, τα έσοδα για τη φροντίδα των ζώων είναι μηδαμινά.

Έτσι, στρεφόμαστε ξανά σε εσάς, τους φίλους, προστάτες και αρωγούς μας.

Σε καλούμε να συμμετάσχεις στην προσπάθεια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ να αντέξει και να βγει δυνατός μέσα από τον Κορονοϊό. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες για όλους. Όμως, με την αλληλεγγύη, θα τα καταφέρουμε!

Από την περασμένη εβδομάδα που έγινε το πρώτο κάλεσμα, 570 φίλοι του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ απάντησαν ήδη με τη συνδρομή τους. Και βάζουν το δικό τους πολύτιμο λιθαράκι για να συνεχίσουμε το έργο της προστασίας της φύσης και της άγριας ζωής στην πατρίδα μας.

Πάρε μέρος κι εσύ στην εκστρατεία υποστήριξης

Ακόμα και η πιο μικρή συνδρομή σου είναι ΥΠΕΡπολύτιμη. Κάθε ζώο μετράει, κάθε μέρα μετράει, κάθε ευρώ μετράει. Εκτιμώντας βαθιά τη στήριξή σου, θέλουμε να την ανταποδώσουμε με κάποια συμβολικά δώρα. Ελπίζουμε να είναι τόσο σημαντικά για εσένα όσο και για εμάς.

Συγκεκριμένα, μπορείς:

Να κάνεις δωρεά από 10 ως 25 ευρώ, σε αυτό το link https://www.arcturos.gr/gr/summeteho/donation  

Θα έχεις πρόσβαση σε ένα Virtual Tour στο Καταφύγιο της Αρκούδας. Εκεί θα δεις τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον και, έστω και νοητά, θα έρθεις και πάλι κοντά στη φύση και τους ήχους της, που τόσο πολύ σου έχουν λείψει! Μαζί, θα λάβεις στο email σου και ένα στολίδι-έκπληξη για τα Χριστούγεννα 🙂

Να γίνεις μέλος με 50 ευρώ, σε αυτό το link https://www.arcturos.gr/gr/summeteho/membership

Θα έχεις πρόσβαση στο Virtual Tour και, επιπλέον, δωρεάν είσοδο στο Διεθνές Περιβαλλοντικό Κέντρο μας, μόλις μας ανοίξουν και πάλι την άνοιξη! Μαζί, θα λάβεις στο email σου και ένα στολίδι-έκπληξη για τα Χριστούγεννα 🙂 Επίσης, θα έχεις και μια μεγάλη αγκαλιά από κοντά, έστω με προσοχή και με μάσκα. Γιατί θα τα έχουμε όλοι καταφέρει!

Να υιοθετήσεις μια αρκούδα, έναν λύκο, ή έναν ποιμενικό με 100 ευρώ, σε αυτό το link https://www.arcturos.gr/gr/summeteho/adoption

Εκτός από το Virtual Tour και τη δωρεάν είσοδο στο Κέντρο μας, θα έχεις την αποκλειστική ευκαιρία να δεις, σε video και φωτό, τις αρκούδες μας να απολαμβάνουν το εορταστικό τους γεύμα στην υγειά σας! Ένα υπέροχο θέαμα που συγκινεί και επιμορφώνει μικρούς και μεγάλους. Μαζί, θα λάβεις στο email σου και ένα στολίδι-έκπληξη για τα Χριστούγεννα 🙂

Αν έχεις τη δυνατότητα να δωρίσεις ακόμη μεγαλύτερο ποσό, σε καλούμε να γίνεις «Φύλακας της Αρκούδας», συμπληρώνοντας σε αυτό το link https://www.arcturos.gr/gr/summeteho/donation το ποσό που επιθυμείς να προσφέρεις.

Θα έχεις όλα τα δώρα του αναδόχου, συν την αναγραφή του ονόματός σου ως «Φύλακα της Αρκούδας» στην είσοδο του Καταφυγίου.

Σε κάθε δύσκολη στιγμή, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ βασιζόταν πάντα στους φίλους του. Και, δικαιωματικά, πιστεύει ότι έχει τους καλύτερους φίλους του κόσμου! Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα συμβεί και τώρα. Και είμαστε ήδη ευγνώμονες για την υπέρβαση όλων.

Με σεβασμό,

Η οικογένεια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Related posts

Φιλίζ Καντουχάρ – “Επέλεξα να ζω με τα χρώματα”

xanthipost

Ψυχοσάββατο Σήμερα – Η ημέρα που τιμούμε τους νεκρούς

xanthipost

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: 8 στρατηγικές συνεργασίες στον τομέα Γαστρονομίας

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ