Δήμαρχος Μύκης : «Αρκετά από αυτά τα έργα έχουν δημοπρατηθεί ενώ παράλληλα έχει δρομολογηθεί η δημοπράτηση των υπολοίπων και συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας»
«…Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ένα ιστορικό ρεκόρ για τα δεδομένα του Δήμου Μύκης αφού από τις 02.09.2019 μέχρι 31.12.2020 έχουν έρθει στο ταμείο του Δήμου 11 εκατομμύρια 200 χιλιάδες ευρώ για την υλοποίηση έργων στην περιοχή…» δήλωσε ο Δήμαρχος Μύκης στο xanthipost.gr.
Μερικά έχουν δημοπρατηθεί και σε κάποια από αυτά έχει δρομολογηθεί η δημοπράτησή τους και συνεχίζουμε δυναμικά, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μύκης και επεσήμανε μάλιστα ότι έχει ξεκινήσει η υλοποίηση κάποιων από αυτά τα οποία θα ολοκληρωθούν εντός του έτους.
Έργα 185.000 ευρώ για τη συντήρηση των δρόμων στη Μύκη με απόφαση της Περιφέρειας ΑΜΘ
Το έργο περιλαμβάνει την μίσθωση μηχανημάτων έργου για την συντήρηση του συνόλου της αγροτικής και κτηνοτροφικής οδοποιίας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Μύκης.
Σύμφωνα με δελτίου τύπου που δημοσιοποίησε ο Δήμος Μύκης ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με την υπ’ αρ. 224308/2949/20-01-2021 χρηματοδότησε το έργο με τίτλο «Εργασίες επισκευής και συντήρησης του οδικού δικτύου Δήμου Μύκης», συνολικού προϋπολογισμού 185.702,40 €.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου
Δια του παρόντος Δελτίου Τύπου εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο και στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Ευφραιμίδη Νικόλαο για την χρηματοδότηση του ανωτέρω έργου το οποίο συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινής μετακίνησης των κτηνοτρόφων και αγροτών της ορεινής περιοχής του Δήμου Μύκης από και προς τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και αγροτικές τους καλλιέργειες.
Με την απόφαση αυτή αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης δια του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου και η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης δια του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευφραιμίδη Νικόλαου στέκονται δίπλα στο Δήμο Μύκης και τους κατοίκους συνδράμοντας αποφασιστικά στην επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ορεινή περιοχή του Δήμου Μύκης.