xanthipost.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισόπαλο το παιχνίδι Ξάνθη – Χανιά 0-0 (Φωτο)

Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της SL2, ο ΑΟ Ξάνθης φιλοξένησε τα Χανιά. Στην αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο (30/1) το απόγευμα στο Xanthi FC Arena, οι δύο ομάδες παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να αλλάξουν το τελικό 0-0. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για την ομάδα του Τόνι Πόποβιτς μετά από τις 4 πρώτες αναμετρήσεις και η πρώτη σε εντός έδρας παιχνίδι. Η Ξανθιώτικη ομάδα έχει πλέον 6 βαθμούς στον σχετικό πίνακα και το ερχόμενο Σάββατο (14:45 ΕΡΤ3) θα αντιμετωπίσει στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Εργοτέλη για την 6η αγωνιστική.

Στο 2′ ο Σιατραβάνης έκανε το σουτ υπό πίεση με τον Κουτζαβασίλη να μπλοκάρει. Στο 18′ το δυνατό σουτ  του Κάρλος απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπέντο και στο 25′ το σουτ του Τάτου πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι των Χανίων. Στο 32′ το σουτ του Κάρλος δεν βρήκε στόχο. Στο 36′ μετά από σέντρα του Στάθη, την κεφαλιά του Σιατραβάνη μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης.

Στο 46′ το σουτ του Σιατραβάνη πέρασε λίγο άουτ και η προσπάθεια του Έμπερτ λίγο αργότερα, βρήκε την κόντρα από αμυντικό και τερματοφύλακα. Στο 53′ μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Παπάζογλου που έκανε το σουτ για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Στο 54′ άστοχο ήταν το σουτ του Κάρλος. Στο 58′ ο τελευταίος έκανε την κάθετη για τον Καμαρά που από το τετ α τετ κέρδισε κόρνερ μετά την παρέμβαση των Μπέντο και Τζούρμαν. Στο 60′ η προσπάθεια του Τάτου και το σουτ κατέληξε στα χέρια του Κουτζαβασίλη. Στο 73′ το πλασέ του Έμπερτ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας και στο 78′ το σουτ του Μυστακίδη είχε την ίδια κατάληξη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Κουβαλάκης – Τσακίρης) ενώ 4ος διαιτητής ο κ. Παρχαρίδης, άπαντες της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Μπέντο, Τσαμούρης (79′ Γκαρσία), Στάθης, Βέρκερ, Τζούρμαν, Θυμιάνης (92′ Παπάζογλου T.), Δημούτσος, Έμπερτ, Σιατραβάνης (71′ Μυστακίδης), Τάτος (71′ Βόλτερς), Παπάζογλου Θ. (79′ Καπνίδης).

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης (82′ Αναστασόπουλος), Σωτηράκος, Ζιούλης, Πλέγας (82′ Διαμαντόπουλος), Κάρλος (65′ Μπραμπίγια), Μακένα (82′ Τριανταφυλλάκος), Καμαρά (74′ Βρεττός), Παναγιωτούδης, Σουντουρά.

Related posts

Νίκη του Άρη Αβάτου 3-2 επί της Δόξας,  σημαντική νίκη για την συνέχεια

xanthipost

(video) – Πρόκριση στην επόμενη φάση για Λεύκιππο επιβλήθηκε 72-59 την ΔΕΚΑ

xanthipost

Σέρρες: Βαλκανικό πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας στην πίστα του Αυτοκινητοδρομίου

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ