xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Ξέθαψαν νεκρό στη Θεσσαλονίκη – Κουνούσε τα μάτια του στην κηδεία, λένε συγγενείς

Μία παράξενη όσο και μακάβρια υπόθεση απασχόλησε το τελευταίο 24ωρο την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που κλήθηκε να δώσει παραγγελία εκταφής ηλικιωμένου, ύστερα από μαρτυρία συγγενών ότι ο νεκρός, κατά την ταφή του, κουνούσε τα μάτια του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Εισαγγελία κλήθηκε να δώσει παραγγελία εκταφής ηλικιωμένου, ύστερα από μαρτυρία συγγενών ότι ο νεκρός, κατά την ταφή του, κουνούσε τα μάτια του.

Με εισαγγελική διάταξη έγινε η εκταφή από τα Kοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη κι ακολούθησε νεκροψία από ιατροδικαστή που δεν επιβεβαίωσε τις υπόνοιες των συγγενών ότι ο νεκρός θάφτηκε ζωντανός.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από εγκεφαλική αιμορραγία.

Related posts

Τραγωδία στην Αργολίδα: Νεκρή 27χρονη γιατρός σε τροχαίο ενώ πήγαινε στο νοσοκομείο για βάρδια

xanthipost

Άφησες το παράθυρο ανοιχτό;  Εκτός από το ενδεχόμενο ότι μπορεί να σου το κλέψουν, πληρώνεις και πρόστιμο!

xanthipost

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε κάδο σκουπιδιών

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ