xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Ορεινής Περιοχής Νομού Ξάνθης

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών

Με επιτυχία στέφθηκε η δράση εθελοντική αιμοδοσίας  του Πολιτιστικού Αθλητικού  Συλλόγου Ορεινής Περιοχής Νομού Ξάνθης . Ειδικότερα την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 από τις 09:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι διεξήχθη ομαλά η εθελοντική αιμοδοσία  και  τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά της μετάδοσης της Covid-19. Όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι της δράσης σε ανακοίνωσή τους, παρά τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες, νέοι εθελοντές και τα μέλη του συλλόγου ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν το αίμα τους σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Τέλος δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν θερμά το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης για την άψογη συνεργασία τους.

Όπως αναφέρεται και στην ανάρτηση :

Άλλη μια δράση του συλλόγου μας στέφθηκε με επιτυχία. Με σύμμαχο τον καλό καιρό η προσέλευση των αιμοδοτών ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη. Η τήρηση των μέτρων υπήρξε υποδειγματική από όλους. Η ομάδα των αιμοδοτών μας έκανε για ακόμη μια φορά το χρέος της προς την κοινωνία. Παρά τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες, νέοι εθελοντές και μέλη ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν το αίμα τους σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αγνοώντας την τρομοκρατία και την παραπληροφόρηση των γνωστών «καλοθελητών» της περιοχής μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους συγχωριανούς μας που χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας δίνοντας το σωστό παράδειγμα και στους νεότερους και ταυτόχρονα στέλνοντας το μήνυμα ότι η υγεία δεν προσφέρεται για παιχνίδια κάθε φιλόδοξου «ηγέτη». Ένα τεράστιο ευχαριστώ, επίσης, στο άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης για την άψογη συνεργασία τους, χωρίς τους οποίους όλα θα ήταν αδύνατα. Επόμενο ραντεβού τον Αύγουστο!

Related posts

(video) – Κυριάκος  Μητσοτάκης από Λέσβο: Οι ευρωεκλογές είναι μία κρίσιμη εθνική κάλπη και ένα στοίχημα για τη Νέα Δημοκρατία

xanthipost

(video) – Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ξάνθης στο Δημοτικό Ωδείο – Ακούστε το υπέροχο τραγούδι τους  «Δύναμη έχει το Μαζί»

xanthipost

Διασταύρωση Θαλασσιάς : Μετωπική σύγκρουση δυο οχημάτων ευτυχώς μόνο με τραυματισμούς

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ