xanthipost.gr
HOT POST ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίσημη συνεργασία του Δήμου Ξάνθης με την Καναδική εταιρία ΜΜΕ BCI Media Inc.

Μέσω της παγκόσμιας ψηφιακής πλατφόρμας που διαθέτει η εταιρεία, θα ενημερώνονται οι ομογενείς στα πέρατα του κόσμου για τα τοπικά δρώμενα

Ο Δήμος Ξάνθης  θα συνεργαστεί με την  Καναδική εταιρία BCI Media Inc. διαθέτοντας μέσω της παγκόσμιας ψηφιακής πλατφόρμας, go|SMART την ενημέρωση σε όλους τους ομογενείς στα πέρατα του κόσμου.

Όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Ξάνθης , οι σημαντικές επιτυχίες και παρεμβάσεις του,  η προβολή της περιοχής μας και γενικότερα  όλα τα νέα του Μητροπολιτικού Δήμου Ξάνθης, θα προβάλλονται ΔΩΡΕΑΝ μέσα από την Παγκόσμια Ψηφιακή Πλατφόρμα της Καναδικής BCI Media, «go|SMART» , για όλους τους ομογενείς απανταχού της γης.

Βασικός στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να δοθεί η δυνατότητα  άμεσης ενημέρωσης για  τα τοπικά δρώμενα της περιοχής μας  στην ομογένεια απανταχού της γης, με πρώτο και αδιαπραγμάτευτο στόχο , την άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

Ο Ξανθιώτης  ιδρυτής της BCI Media Αναστάσιος Χατζηθεοφάνους  βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στην γενέτειρά του και είχε μία εποικοδομητική συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη , όπου και αποφασίστηκε η προαναφερόμενη συνεργασία του Δήμου Ξάνθης με την Καναδική εταιρία BCI Media Inc.

Αναστάσιος Χατζηθεοφάνους:  Ο Ξανθιώτης  ιδρυτής της BCI Media

Ο Αναστάσιος Χατζηθεοφάνους γεννήθηκε και μεγάλωσε στην  Ξάνθη. Το 1991, παίρνει την δύσκολη απόφαση όπως λέει και ο ίδιος ν’ αφήσει την πόλη με τα χίλια χρώματα, με σκοπό να μεταναστεύσει για ένα καλύτερο αύριο στο εξωτερικό. Αρχικός προορισμός, ήταν η Ευρώπη, αλλά η επιλογή αυτή αμέσως ανατράπηκε και έτσι βρέθηκε στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Τορόντο.

Όταν έφτασε στον Καναδά αρχικά είχε σκοπό κάποια στιγμή να επιστρέψει  πίσω στη γενέτειρά του, την Ξάνθη. Όμως η ζωή, του τα έφερε διαφορετικά και ο Καναδάς του έδωσε άλλες ευκαιρίες, ανοίγοντάς του νέους δρόμους. Αρχικά εργάστηκε ως οικονομικός σύμβουλος σε διάφορες χρηματοδοτικές επιχειρήσεις. Με τα οικονομικά ασχολήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα και στην συνέχεια έκανε ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα του εμπορίου. Το όνειρο του όμως από μικρό παιδί ήταν το ραδιόφωνο και η τηλεόραση.

Η ίδρυση της BCI Media Inc

Τα τελευταία 9 χρόνια έχει κάνει στροφή 180 μοιρών προς τον χώρο των Μedia. Άφησε πίσω το εμπόριο και πήρε την μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με το όνειρό του, το ραδιόφωνο. Έτσι, το 2010 στο Τορόντο του Καναδά, ίδρυσε την BCI Media Inc και άνοιξε τον πρώτο ραδιοφωνικό σταθμό Radio Melodia Toronto, όπου αρχικά έπαιζε μόνο μουσική. Μετά από ένα διάστημα παρακολουθώντας κατά τύχη τα στατιστικά, συνειδητοποίησε ότι το ραδιόφωνο είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο και έτσι ξεκίνησε τις ραδιοφωνικές εκπομπές. Το 2013 δημιούργησε το πρώτο διαδικτυακό κανάλι NetTV Toronto και NetTV Toronto 2, το παιδικό κανάλι Life HD και το μουσικό κανάλι Cannali Music σε συνεργασία με δισκογραφικές εταιρείες από Ελλάδα. Το 2017 ο Αναστάσιος Χατζηθεοφάνους και η BCI βραβεύτηκαν από την National Ethnic Press and Media Council of Canada (NEPMCC) ως η καλύτερη παγκόσμια ενημέρωση της ομογένειας του εξωτερικού. Την ίδια χρονιά, τον Οκτώβριο του 2017, ξεκίνησε την πρώτη έκδοση του περιοδικού VOICE Live & Style Magazine. Επίσης, προώθησε το πολυεθνικό ραδιόφωνο CEWR (Canadian Ethnic Web Radio) και τη διαδικτυακή πολυεθνική τηλεόραση ΝΕΤ3 (National Ethnic TV 3) σε 10 διαφορετικές εθνικότητες, ώστε να μεταδίδουν τα προγράμματά τους.

Στόχος του κ. Χατζηθεοφάνους είναι  η BCI  να καταφέρει  να ενημερώνει ολόκληρη την ομογένεια του εξωτερικού και φυσικά πάνω από όλα να έχει με μια αγαστή  συνεργασία με άλλα ομογενειακά μέσα ενημέρωσης. Για τον ίδιο η συνεργασία αυτή, δίνει δύναμη και καλύτερη πληροφόρηση στην ομογένεια.

Related posts

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις στο Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Δροσερού

xanthipost

Σέλερο Ξάνθης – Νεότερη ενημέρωση για τροχαίο : Ο διακινητής συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαινε ζευγάρι γύρω στα 70 κάτοικοι Ξάνθης!

xanthipost

Ο Νάσος έφυγε νωρίς για το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα– Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης : “..Θα χορεύουμε στον ρυθμό σου και θα καμαρώνεις από ψηλά…Καλή αντάμωση Νάσο…”

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ