xanthipost.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φοιτητές Ξάνθης : Αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά, 30 εκατομμύρια για ανοιχτές σχολές, όχι αστυνομία , όχι διαγραφές

Οι Σύλλογοι Φοιτητών Ξάνθης θα συνεχίσουν τη δράση τους δίνοντας ραντεβού και πάλι αύριο Πέμπτη  , μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου,  στις 13:00 στην Κεντρική Πλατεία.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 13:00 στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης η κινητοποίηση του Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης και Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης και του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων διδακτόρων Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι φοιτητές για τις κινητοποιήσεις τους, στην συνείδησή τους  έχει ήδη καταδικαστεί το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση που είναι να ψηφιστεί αύριο και  έκαναν ξεκάθαρο ότι αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά, βάζοντας μπροστά τις πραγματικές τους ανάγκες απαιτώντας να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ανοίξουν οι σχολές το εαρινό εξάμηνο.

«Από τα Ιδρύματά μας δεν λείπει αστυνομία, δώστε λεφτά καθηγητές βιβλία»

Στα πανό των συλλόγων υπήρχαν τα συνθήματα «Από τα Ιδρύματά μας δεν λείπει αστυνομία, δώστε λεφτά καθηγητές βιβλία» και «Αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά, 30 εκατομμύρια για ανοιχτές σχολές, όχι αστυνομία – διαγραφές», με τους φοιτητές να μοιράζουν στους περαστικούς την απόφαση των Συλλόγων τους με τα αιτήματά τους, ενώ ακολούθησε μαχητική  πορεία στους δρόμους της πόλης.

Ο Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης και ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης θα συνεχίσουν τη δράση τους δίνοντας αγωνιστικό ραντεβού και πάλι αύριο Πέμπτη  , μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου,  στις 13:00 στην Κεντρική Πλατεία.

Related posts

Δήμος Ξάνθης – Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος υπεύθυνος εποπτείας και συντονισμού της Υπηρεσίας Ελέγχου ο Νίκος Γουναρίδης

xanthipost

(video) – Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέο ταμείο 2 δισ. για την απανθρακοποίηση των ελληνικών νησιών

xanthipost

Δήμος Τοπείρου – Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής την Παρασκευή 26 Απριλίου σε Ειδική Συνεδρίαση

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ