XanthiPost
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και η κόντρα συνεχίζεται ! Απάντηση Κουρτίδη σε Αμοιρίδη για το ΚΕΚ

Κ. Κουρτίδης – «Γιατί τόσα χρόνια, που ήσασταν περιφερειακός σύμβουλος της διοίκησης με καίρια θέση θεματικού αντιπεριφερειάρχη, δεν κάνατε  απολύτως τίποτα για την αναβάθμιση του ΚΕΚ»

Μ. Αμοιρίδης – “Μάθαμε τελευταία ότι μετά από 18 μήνες θητείας το όνειρο του Προέδρου το Νομαρχιακού ΚΕΚ ήταν να πάρει ένα δύο υπολογιστές και ένα προτζέκτορα!!!”

Η  ανακοίνωση του κ. Κουρτίδη

“Επιτέλους, κε Αμοιρίδη αποκαλυφθήκατε μόνος σας. Κουράσατε την κοινωνία της Ξάνθης με τη στείρα αντιπολιτευτική σας γραμμή και την κακοπιστία σας, τόσο προς τη χρησιμότητα και την ύπαρξη του Νομαρχιακού ΚΕΚ, όσο και ως προς το πρόσωπό μου. Αναφέρομαι σε όλες τις προηγούμενες απαντήσεις μου, οι οποίες αναλυτικά εξέθεσαν στον Ξανθιώτικο λαό την κατάσταση. Προσπαθήσατε κακόπιστα και με υπονοούμενα, να προσβάλετε άδικα και να αποπροσανατολίσετε τη σκέψη του κόσμου για δικό σας όφελος.

Προσπαθείτε να μεταφέρετε την ουσία του θέματος, που είναι, ότι θέλετε να κλείσετε το Νομαρχιακό ΚΕΚ.  Προσπαθείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας αντιπαράθεση με εμένα (αναρωτιέμαι γιατί;) σε  τοπικό θέμα. Σας δηλώνω για τελευταία φόρα, ότι το Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης δεν θα κλείσει, ότι και να κάνετε εφαρμόζοντας το σύνθημα “δεν χρεώνουμε και δεν κλείνουμε, αλλά αναπτύσσουμε”.  Σας ρωτώ, για ακόμη μία φορά, γιατί τόσα χρόνια, που ήσασταν περιφερειακός σύμβουλος της διοίκησης με καίρια θέση θεματικού αντιπεριφερειάρχη, δεν κάνατε  απολύτως τίποτα για την αναβάθμιση του ΚΕΚ και επιτρέψατε το ΚΕΚ να έχει παμπάλαιους υπολογιστές και υλικοτεχνική υποδομή και το παρέλαβα όπως έχει; Γιατί τότε δεν προτείνατε, όλα όσα λέτε σήμερα;

Γιατί δεν αναρωτηθήκατε για τη δουλειά προηγούμενων Προέδρων και τις αμοιβές τους (όπως ξέρετε τη δική μου δεν την λαμβάνω); Πλέον ότι προσωπικό επιτέλους έχετε με εμένα, ελάτε να το λύσουμε μαζί και μην κουράζετε άλλο τον τύπο και τον κόσμο, που έχει πολύ πιο σοβαρά ζητήματα για να ασχοληθεί. Εμείς δημιουργούμε έργο και μας βάλετε, κάνοντας όμως και με τον άκομψο αυτό τρόπο διαφήμιση και στο έργο μας και στο Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης.

Τέλος αντί να κάνετε προτάσεις και σκέψεις στα ΜΜΕ, για τις αμοιβές του Προέδρου και των μελών του ΔΣ, ως υπεύθυνος Περιφερειακός Σύμβουλος, ελάτε να κάνετε πρόταση στο αρμόδιο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου λαμβάνονται οι καίριες αποφάσεις και εκεί θα δείτε την εκπεφρασμένη άποψη και ψήφο μου.”

Κ. Κουρτίδης

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του κ. Αμοιρίδη

«Είπα δεν θα ασχοληθώ γιατί … μόνο λόγια λόγια και ουσία μηδέν εδώ και 18 μήνες. Όμως όταν κάποιοι επιχειρούν να το παίξουν εθελοντές αναπτυξιολόγοι, προσποιούμενοι ότι δεν άκουσαν και μιλάνε για ψεύδη, δεν γίνεται να μείνω σιωπηλός.

Μάθαμε τελευταία ότι μετά από 18 μήνες θητείας το όνειρο του Προέδρου το Νομαρχιακού ΚΕΚ ήταν να πάρει ένα δύο υπολογιστές και ένα προτζέκτορα!!! Να προσλάβει γραμματέα γιατί κουράζονται από την πολύ δουλεία του τίποτα !!! Έλεος πια 18 μήνες πέρασαν και ακούμε τέτοια πράγματα. Ενάμιση χρόνος τίποτα άλλο, εκτός από ένα πρόγραμμα που το έκαναν γιατί εμείς τους πιέζαμε, το είχαν ήδη κάνει προ πολλού οι άλλες περιφέρειες για αυτό και ενώ προϋπολόγιζαν 1500 επιχειρήσεις συμμετείχαν μόλις 100 από όλη την ΠΑΜΘ. Για τέτοιες επιτυχίες και αποτελεσματικότητες μιλάμε.

Από την άλλη έχουν όραμα να το αναπτύξουν λένε και θα ζητήσουν και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λένε για αυτό, θα τους πω όμως ότι ο κόσμος κρίνει από το αποτέλεσμα και τέτοιο ακόμη δεν είδαμε. Από λόγια έχουμε χορτάσει. 18 μήνες περιμένουμε και τι βλέπουμε; Να γίνονται μόνο προσπάθειες εκεί που τους ξυπνάμε. Και επειδή μάλλον δεν ακούνε καλά ή απλά δεν μας ακούνε καθόλου, παραθέτω και το ηχητικό της πρότασης μας να καταργηθεί η αμοιβή του διοικητικού συμβουλίου του Νομαρχιακού ΚΕΚ Ξάνθης για την οποία ακούσαμε πολλά (δεν έχει σημασία εάν είναι 5 ή 8 χιλιάδες το χρόνο, σημασία έχει αυτοί που την λαμβάνουν να κάνουν πολλαπλάσιο ανταποδοτικό έργο για την κοινωνία) αλλά δυστυχώς η άποψη μας παραμένει ότι για να μην τις χάσουν πετάνε απλά τη μπάλα στη κερκίδα».

Μ. Αμοιρίδης

Related posts

Ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών ορίστηκε ο Κίμων Παπαδόπουλος

xanthipost

Κ. Κατσιμίγας – «Μια ιστορική απόφαση αλλά και αρκετά παρατράγουδα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ με αφορμή τις ανεμογεννήτριες»

xanthipost

Σπύρος Τσιλιγγίρης – «Η στάση του κ. Δένδια μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι, που επιτέλους η Ελλάδα αποκτά μια Εξωτερική Πολιτική»

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ