xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βρέθηκε «άδειο» το καρότσι της ΟΚΑΞ που εκλάπη έξω από Σούπερ Μάρκετ

Σε ανάρτησή της  η Πρόεδρος της ΟΚΑΞ αναφέρει ότι το καρότσι που εκλάπη έξω από Σούπερ Μάρκετ, τελικά  βρέθηκε σήμερα το απόγευμα άδειο,  μετά  από τις εκκλήσεις των μελών και των πολιτών

Θα τοποθετηθεί και πάλι έξω από το σούπερ μάρκετ ελπίζοντας να γεμίσει σύντομα.  

Η ανάρτηση σήμερα το απόγευμα

Το πρωί στεναχωρήθηκα που χάθηκε το καροτσάκι. Εγώ όμως ήλπιζα.. Τώρα το βράδυ ένα ανώνυμο τηλέφωνο μου είπε το καροτσάκι άδειο είναι λίγο πιο κάτω με τα στοιχεία μας. Το πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ. Οι κοινοποιήσεις όλων έπιασαν τόπο. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που είχατε όλοι τα μάτια σας ανοικτά, που ακούσατε την έκκλησή μας, και φροντίσατε να πάει στον προορισμό του. ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΧΑΡΗΚΑ.!! Αν κάποιος πεινούσε χαλάλι του. Αρχίζουμε από την αρχή. Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε, που μας αγαπάτε, που είστε δίπλα μας, που γνωρίζετε το εθελοντικό μας έργο και συνεχίζουμε όλοι μαζί σε αυτό το μονοπάτι της αλληλεγγύης και προσφοράς . Καλό βράδυ

Η ανάρτηση σήμερα το πρωί

Πριν ενάμιση μηνά στο σουπερ μάρκετ plaza παλιότερα φθηνή αφορά τοποθετήσαμε ένα καροτσάκι με τα αρχικά της ομάδας μας (ΟΚΑΞ) όπου συγκεντρώναμε τρόφιμα και μοιράζονταν όλα σε οικογένειες της ομάδας μας .Την παρασκευή με την κακοκαιρία το καροτσάκι με κάποια τρόφιμα που υπήρχαν εκλάπηκε, άγνωστο από ποιους όπως ενημερωθήκαμε σήμερα από τον ιδιοκτήτη του σουπερ- μάρκετ.

ΝΤΡΟΠΗ!! ΝΤΡΟΠΗ!! ΕΛΕΟΣ!!!!

Κλέψατε τα τρόφιμα που θα δίναμε σε φτωχούς; Σε ανήμπορες οικογένειες; Σε άστεγους; Σε μοναχικούς ανθρώπους; Σε οικογένειες που έχουν ανάγκη επιβίωσης; Λυπάμαι! γύρισα ράκος .. Εκλαιγα .. Να αγωνιζόμαστε όλοι εθελοντικά να προσφέρουμε και να κλέβετε αυτά που θα δίναμε τις μέρες του Πάσχα; Εσείς που πήρατε το καροτσάκι ήταν της ΟΚΑΞ αγορασμένο από τους εθελοντές μας..

Φέρτε το έστω και άδειο. Το χρειαζόμαστε.. Αφήστε το πάλι αν έχετε λίγη ευσυνειδησία, λίγη ντροπή για την πράξη σας έξω από το σουπερ Φθηνή Αγορά και αν μπορέσουμε θα το ξαναγεμίσουμε..

Related posts

(video) – Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας με 159 κατά και 141 υπέρ

xanthipost

Η εξοικείωση των μαθητών με την καθημερινή λειτουργία του Δήμου Ξάνθης, συνεχίζεται με επιτυχία

xanthipost

Πολιτική Προστασία Δήμου Ξάνθης -Δήλωση Εφαρμογής των μέτρων πυρασφάλειας έως 30/4/2024

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ