xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξάνθη : Καταγγελίες κατοίκων που διαμένουν πέριξ της οδού Ανδρέα Παπανδρέου – Τα οχήματα αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες σε μία γειτονιά που παίζουν παιδιά

Κάποιοι οδηγοί που κινούνται οδικώς στην συγκεκριμένη περιοχή, δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τις ειδικές σημάνσεις  και  αναπτύσσουν «απαγορευμένες»  ταχύτητες!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, πολλοί οδηγοί που κινούνται επί της οδού  Ανδρέα Παπανδρέου, λόγω του πλάτους και  του μήκους της οδού, θεωρούν ότι μπορούν να αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες και  να κάνουν επικίνδυνες προσπεράσεις.  

  

Μία τέτοιου είδους οδηγική συμπεριφορά εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για πιθανά σοβαρά ατυχήματα

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης έχουν προχωρήσεις σε διαγραμμίσεις  στις διαβάσεις  πεζών και έχουν τοποθετήσει και τις ανάλογες πινακίδες.  Όμως δυστυχώς κάποιοι οδηγοί που κινούνται στην συγκεκριμένη περιοχή δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τις ειδικές σημάνσεις  και  αναπτύσσουν «απαγορευμένες»  ταχύτητες .

Οι οδηγοί οφείλουν να δείχνουν  σεβασμό στους πεζούς, στους υπερήλικες και στα  παιδιά που κινούνται στην περιοχή

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τηρείται το όριο ταχύτητας των 40km ανά ώρα (μέγιστο) , διότι στην εν λόγω περιοχή   ζουν περίπου 2.000  συμπολίτες μας , ανάμεσά τους  και 500  περίπου  μικρά παιδιά,  τα οποία τρέχουν παίζουν και θα πρέπει  οι οδηγοί που κινούνται με τα οχήματα τους στην συγκεκριμένη οδό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν αυστηρά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Related posts

Ξάνθη : Πλήρωμα του ΕΚΑΒ δέχθηκε επίθεση από μία γυναίκα και έναν άνδρα  Ρομά !

xanthipost

 Το νέο  Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Ν. Ξάνθης

xanthipost

Γενισέα Ξάνθης : Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ