XanthiPost
ΚΟΣΜΟΣ

(video) – Ιστορική στιγμή: Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει τις «επαφές» με UFO

Σε μια ιστορική επιβεβαίωση προχώρησε το αμερικανικό Πεντάγωνο, καθώς η εκπρόσωπός του, Σου Γκοφ, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ένα βίντεο που απεικονίζει Α.Τ.Ι.Α. είναι πραγματικό και τραβήχτηκε από αξιωματικούς του αμερικάνικου πολεμικού Ναυτικού το 2019.

Πρόκειται για ένα βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες και αποτυπώνει «στενές επαφές» με αντικείμενα τριγωνικού σχήματος να αναβοσβήνουν και να πετάνε ανάμεσα στα σύννεφα.

Η Γκοφ σε δήλωσή της στο CNN τόνισε: «Όπως έχουμε προαναφέρει, προκειμένου να προστατευτεί η ασφάλεια των επιχειρήσεών μας και να αποφευχθεί η αποκάλυψη πληροφοριών που μπορεί να είναι χρήσιμες για τους αντιπάλους μας, το Υπουργείο Άμυνας δεν θα συζητήσει δημόσια τις λεπτομέρειες που αφορούν τα όσα καταγράψαμε ή τις καταγεγραμμένες εισβολές στον εναέριο χώρο μας- συμπεριλαμβανομένων των εισβολών που αφορούν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα».

Στη συνέχεια, προσέθεσε ότι η Ειδική Ομάδα για τα Αγνώστου Ταυτότητας Εναέρια Φαινόμενα, η οποία συστάθηκε τον περασμένο Αύγουστο για την διερεύνηση των θεάσεων Α.Τ.Ι.Α. από τον στρατό, έχει «συμπεριλάβει τα ευρήματα αυτά στις τρέχουσες έρευνές της».

Το 2019, το αμερικανικό πολεμικό Ναυτικό είχε επίσης επιβεβαιώσει την καταγραφή εισβολών από μη εξουσιοδοτημένα και/ή αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο πρώην Διευθυντής Εθνικής Νοημοσύνης του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Ράτκλιφ, μιλώντας στο Fox News, είχε πει ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα φαινόμενα από αυτά που έχουν δημοσιοποιηθεί.

Μάλιστα έκανε λόγο για αντικείμενα που έχουν εντοπιστεί από πιλότους του ναυτικού ή της πολεμικής αεροπορίας ή έχουν ληφθεί από δορυφορικές εικόνες, τα οποία εμπλέκονται σε ενέργειες που είναι δύσκολο να εξηγηθούν, με την υπάρχουσα τεχνολογία, προσθέτοντας ότι μπορεί να ταξιδεύουν με ταχύτητες που υπερβαίνουν το φράγμα του ήχου χωρίς να προκαλούν ηχητική έκρηξη.

«Μερικές φορές αναρωτιόμαστε αν οι αντίπαλοί μας έχουν τεχνολογίες που είναι πιο μακριά από ό, τι νομίζαμε ή συνειδητοποιούμε. Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις, όπου δεν έχουμε καλές εξηγήσεις για μερικά από τα πράγματα, που έχουμε δει. Το πιο υγιές θα ήταν να δημοσιεύονταν όσες το δυνατόν περισσότερες από τις πληροφορίες, που κατέχουμε» σημείωσε.

Ερωτηθείς για το πού εντοπίστηκαν τα μη αναγνωρισμένα φαινόμενα, ο Ράτκλιφ ότι αυτά έχουν παρατηρηθεί σε όλο τον κόσμο. «Πολλαπλοί αισθητήρες αντιλαμβάνονται αυτά τα πράγματα. Είναι ανεξήγητο φαινόμενο και στην πραγματικότητα υπάρχουν αρκετά περισσότερα από όσα έχουν δημοσιοποιηθεί» σημείωσε.

Ταυτόχρονα, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεσμεύτηκαν, νωρίτερα μέσα στον χρόνο, να δημοσιοποιήσουν μέχρι τον Ιούνιο μια λεπτομερή αναφορά σχετικά με τα Α.Τ.Ι.Α. που εθεάθησαν τα τελευταία χρόνια.

flash.gr

Related posts

Βραζιλία : 18χρονος δολοφόνησε μικρά παιδιά σε βρεφονηπιακό σταθμό

xanthipost

Μαλί: Εννιάδυμα έφερε στον κόσμο 25χρονη !

xanthipost

Τσουρέκια και αυγά από τον Ιμάμογλου στις ορθόδοξες εκκλησίες της Πόλης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ