xanthipost.gr
ΥΓΕΙΑ

2 θετικά δείγματα εντοπίστηκαν σε σύνολο 156 rapid test που διενεργήθηκαν σήμερα στο παζάρι της Ξάνθης

Ικανοποιητική ήταν η  προσέλευση των πολιτών στη διαδικασία διενέργειας των γρήγορων τεστ , που πραγματοποιήθηκαν στο παζάρι της Ξάνθης σήμερα σαββατο 17 Απριλίου 2021  και διενεργήθηκαν 156  έλεγχοι – rapid test από τους οποίους προέκυψαν 2 θετικά δείγματα!  

Από τη Δευτέρα 19 Απριλίου και κάθε ημέρα, έως και  την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021,   από τις 09:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ  rapid test,  στην Πλατεία Δημοκρατίας ( κεντρική πλατεία Ξάνθης) και σε περίπτωση κακοκαιρίας στο  Αμοιρίδειο Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας  τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους  την αστυνομική τους ταυτότητα. 

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι όσα τεστ δίνουν θετικό δείγμα, ακολουθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο επανέλεγχος με  test PCR.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα στοιχεία που παρουσιάζονται  το απόγευμα από τον ΕΟΔΥ αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορονοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις (ώρα 15:00).

Related posts

Το Νο1 χόμπι που κρατά τον εγκέφαλό σου «νέο»

xanthipost

Προσωπικός γιατρός: Αυτό είναι το σχέδιο για τις αλλαγές – Τι ανακοινώθηκε

xanthipost

Δωρεάν rapid test από 12 έως 16 Φεβρουαρίου  2024  στον Δήμο Ξάνθης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ