xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Καρότσι ΟΚΑΞ – Σας περιμένει για να γεμίσει με τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Το καροτσάκι έχει τοποθετηθεί από την  Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης  έξω από το σούπερ μάρκετ «Φθηνή Αγορά – Plaza» στο κέντρο της πόλης (Πλατεία Ελευθερίας) , προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους άπορους.

Πριν λίγο καιρό το καρότσι της ΟΚΑΞ  είχε κλαπεί και βρέθηκε λίγο αργότερα άδειο !

“…Μακάρι να τα είχαν πραγματική ανάγκη..” , επισημαίνει η πρόεδρος της ΟΚΑΞ, αναφερόμενη  σε αυτούς που πήραν τα είδη από το καρότσι, χωρίς την συγκατάθεσή τους.

Επίσης  ενημερώνει ότι το καροτσάκι είναι  άδειο και περιμένει τις προσφορές των πολιτών για να ξαναγεμίσει και να προσφέρει χαμόγελα και ανακούφιση σε όσους έχουν ανάγκη.

Η ανάγκη είναι μεγαλύτερη την δεδομένη στιγμή ! Λόγω της πανδημίας δεν λειτουργούν  οι σχολικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί που στήριζαν το έργο της ΟΚΑΞ

Τέλος η κ. Τσεντικοπούλου ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους εθελοντές και τους πολίτες που συνδράμουν από το υστέρημά τους για να στηρίξουν την προσπάθεια της Ομάδας .

Related posts

(video) – Ξάνθη : Άσκηση ετοιμότητας πυρκαγιάς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

xanthipost

Δήμος Ξάνθης: Σειρά δράσεων στήριξης  της τρίτης ηλικίας !

xanthipost

Απεργία ΓΣΕΕ – Απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών σωματείων και μαζικών φορέων του Νομού – Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ