xanthipost.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Νίκη “Ανόδου” για την Ξάνθη με 1-0 τον Διαγόρα στην Ρόδο

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του ΑΟ Ξάνθης από το Δημοτικό Στάδιο Ρόδου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League 2. Η ξανθιώτικη ομάδα πήρε τους βαθμούς της επιτυχίας μετά το 0-1 επί του Διαγόρα στην αναμέτρηση που έγινε την Τετάρτη (5/5). Τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε ο Αντώνης Καπνίδης στο 74′, με τους ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ να φτάνουν στην πρώτη νίκη στα play off και την 12η φετινή, επεκτείνοντας το αήττητο σερί στα 14 παιχνίδια. Ο ΑΟ Ξάνθης έχει 45 βαθμούς στον σχετικό πίνακα και την 3η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ιωνικό. 

Στο 17′ το ευθύβολο σουτ του Μπριλάντε πέρασε άουτ ενώ στο 20′ ο Δημητρούλας είχε οριζόντιο δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 29′ ο Ίτσο μπλόκαρε το σουτ του Αθανασίου που άλλαξε πορεία μετά από κόντρα. Στο 46′ ο Μικελτάτζε έκανε το αριστερό πλασέ από καλή θέση, όμως η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 70′ το σουτ του Τάτου μπλόκαρε ο Μπιντσής. Στο 74′ σε εκτέλεση φάουλ του Τάτου, ο Καπνίδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 0-1, με το 6ο φετινό του γκολ. Στο 78′ το σουτ του Τάτου πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Εμμανουήλ Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας), με α’ βοηθό τον Χρήστο Μπαλτά (ΕΠΣ Αχαΐας), β’ βοηθό τον Αθανάσιο Μποζατζίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Φώτης Ντάουλας (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπιντσής, Δημητρούλας (85′ Τσιαντούλας), Καρατάσιος, Ρούγκαλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Κωστούλας (77′ Κονέ), Αθανασίου (68′ Λινάρδος), Γεωργίου (77′ Αλάεθ), Σμυρλής (68′ Νάτσης), Μπαστακός. 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (66′ Ντίνας), Τσαμούρης (46′ Παντελιάδης), Βέρκερ, Τζούρμαν (66′ Ντίνας), Παπάζογλου Τ., Δημούτσος (46′ Καπνίδης), Μπριλάντε, Τάτος, Μικελτάτζε (78′ Έμπερτ), Παπάζογλου Θ.

Related posts

(video) – Κυριάκος  Μητσοτάκης από Λέσβο: Οι ευρωεκλογές είναι μία κρίσιμη εθνική κάλπη και ένα στοίχημα για τη Νέα Δημοκρατία

xanthipost

Διασταύρωση Θαλασσιάς : Μετωπική σύγκρουση δυο οχημάτων ευτυχώς μόνο με τραυματισμούς

xanthipost

Περιφέρεια ΑΜΘ :  «Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024»

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ