xanthipost.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Περιφερειακό πρωτάθλημα ποδηλασίας το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου στην Ξάνθη

Μιχάλης Σπανίδης : Η Ξάνθη έχει την τιμητική της και θα φιλοξενήσει  στην ορεινή παρανέστια περιοχή της Σταυρούπολης το περιφερειακό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου και αντοχής

Το Σάββατο 12 Ιουνίου Δαφνώνας Ξάνθης  – Θα διεξαχθεί ο  αγώνας  ατομικής χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών  – Ώρα εκκίνησης 12 το μεσημέρι

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι από τον Δαφνώνα Ξάνθης  και θα ακολουθήσει τη διαδρομή Νεοχώρι προς Παρανέστι και επιστροφή μέσω της ίδιας οδού και τερματισμός και πάλι στον Δαφνώνα.

Την Κυριακή 13 Ιουνίου Σταυρούπολη Ξάνθης  – θα διεξαχθεί ο  αγώνας  αντοχής όλων των κατηγοριών  – Ώρα εκκίνησης 11π.μ.

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί  και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες θα είναι από την Σταυρούπολη  προς Δαφνώνα, Νεοχώρι, Παρανέστι, Καρυόφυτο, Χαλέπι,Δρυμιά, Πασχαλιά, επιστροφή Νεοχώρι, Δαφνώνας και τερματισμός στην  Σταυρούπολη Ξάνθης .

Ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ» κ. Μιχάλης Σπανίδης   ενημέρωσε για την διοργάνωση και πρόσθεσε πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο ο Δήμος Ξάνθης όσο και η Αντιπεριφέρεια  στηρίζουν τις δράσεις  αυτές.

Related posts

(video) – Δήμος Ξάνθης : Συνεδρίαση με εντάσεις, εκνευρισμό και προσωπικές επιθέσεις – Το Ξανθιώτικο Καρναβάλι μονοπώλησε το ενδιαφέρον !

xanthipost

(video) – Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας με 159 κατά και 141 υπέρ

xanthipost

Η εξοικείωση των μαθητών με την καθημερινή λειτουργία του Δήμου Ξάνθης, συνεχίζεται με επιτυχία

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ