xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Ξάνθη : Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σήμερα 16 Ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη

Απεργία και συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη σήμερα στην πόλη της Ξάνθης

Άλλη μια «μάχη» κόντρα στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη έδωσαν  σήμερα συνδικάτα, συλλογικότητες  και εργαζόμενοι τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα.

Γρηγόρης Στογιαννίδης, πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης : Ακόμα και αν ψηφιστεί σήμερα στη Βουλή το αντεργατικό νομοσχέδιο  , η κοινωνία και οι εργαζόμενοι θα το καταργήσουν!

Όπως δήλωσε ο κ. Στογιαννίδης οι εργαζόμενοι θα στείλουν και πάλι στην αντιπολίτευση την κυβέρνηση της ΝΔ και τόνισε πως ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα και εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των ολίγων και όχι των πολλών.

Γιώργος Χατζηθεοδώρου ,  Συντονιστής  ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης : Η διάλυση των εργασιακών σχέσεων και γενικότερα της εργασίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη –  Χατζηδάκη, έχει βγάλει τον κόσμο στον δρόμο!

Όπως δήλωσε ο κ. Χατζηθεοδώρου  «…Ο μόνος δρόμος από εδώ και πέρα είναι ο δρόμος των αγώνων. Η κατάργηση όλων των σχέσεων εργασίας και η διάλυση της δημοκρατίας στην χώρα μας, επιφέρει  δυστυχώς  ένα τεράστιο  πλήγμα…».  

Δημήτριος Ντούμος, Πρόεδρος Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης : Ένα νομοσχέδιο που αφορά τόσο τον δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα

Ο κ. Ντούμος αναφέρθηκε στην  κλιμάκωση του αγώνα εναντία στην ψήφιση του αντεργατικού νομοσχεδίου που ουσιαστικά καταργεί το οκτάωρο, με τις πλασματικές υπερωρίες και τα ρεπό και γενικότερα τα θεμελιώδη εργατικά δικαιώματα.

Related posts

(video) – Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας με 159 κατά και 141 υπέρ

xanthipost

Η εξοικείωση των μαθητών με την καθημερινή λειτουργία του Δήμου Ξάνθης, συνεχίζεται με επιτυχία

xanthipost

Πολιτική Προστασία Δήμου Ξάνθης -Δήλωση Εφαρμογής των μέτρων πυρασφάλειας έως 30/4/2024

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ