xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Συγγρού – Βουτιά θανάτου: Άνδρας έπεσε στο κενό από τον 8ο όροφο

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης 23 Ιουνίου σε κεντρικότατο σημείο της Αθήνας και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας της περιοχής δείχνοντας τον άτυχο άνδρα να πέφτει από το κτήριο

Σύμφωνα με το Mega ο άνδρας ο οποίος καταγράφηκε καθ’ όλη την διάρκεια της κίνησής του, κινείτο με γοργά βήματα στις σκάλες, καθώς μέσα σε ένα λεπτό και 43 δευτερόλεπτα κατάφερε να ανέβει οκτώ ορόφους.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα ένα περιπολικό καταφτάνει στο σημείο, με τον φάρο να φωτίζει το κτίριο. Τη στιγμή εκείνη η κάμερα «πιάνει» την βουτιά θανάτου.

Η αστυνομία σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει καταλήξει πως ο άνδρας δεν εργαζόταν στο κτίριο, ήταν ηλικίας 40 – 45 κι έπεσε από τον όγδοο όροφο συγκροτήματος γραφείων στη λεωφόρο Συγγρού 348, στην Καλλιθέα

Υποθέτει πως ίσως ο άγνωστος να είχε παρατηρήσει ότι υπήρχε η εξωτερική σκάλα και αποφάσισε να κάνει το απονενοημένο διάβημα .

Μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί η ταυτότητά του, με τις αρχές να έχουν πάρει τα δακτυλικά του αποτυπώματα και να ψάχνουν στις εξαφανίσεις των τελευταίων μηνών προκειμένου να φτάσουν στην ταυτοποίησή του.

Related posts

Ιωάννινα – Αστυνομικοί συνέλαβαν συνοδούς καθηγητές εκδρομής επειδή μαθητές βρέθηκαν με κάναβη

xanthipost

(video) – Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της για την Ολυμπιάδα του 2024 στο Παρίσι

xanthipost

Τραγωδία στον Πειραιά: Ένας νεκρός αστυνομικός από την κατάρρευση κτηρίου στο Πασαλιμάνι

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ