xanthipost.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Τραγωδία στον Απαλό Έβρου: Αυτοκτόνησε 62χρονος στην αυλή του σπιτιού του

Το σοκ είναι μεγάλο για όλους καθώς κανένας δεν μπορεί να κατανοήσει ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν να θέσει τέρμα στη ζωή του

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Απαλού η αυτοκτονία ενός 62χρονου, ο οποίος κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού του.

Ο αυτόχειρας ήταν πολύ γνωστός και συμπαθής στον οικισμό του Απαλού και σύμφωνα με πληροφορίες  δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το σοκ είναι μεγάλο για όλους καθώς κανένας δεν μπορεί να κατανοήσει ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Ο 62χρονος ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών εντοπίστηκε από την οικογένεια του εχθές το βράδυ λίγο μετά τις 12.Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

e-evros.gr

Related posts

Καβάλα: Άνδρας έσπασε την εξώπορτα πολυκατοικίας και τράπηκε σε φυγή

xanthipost

Ο άστεγος και το θαύμα της αλληλεγγύης στην Αλεξανδρούπολη

xanthipost

Κοιμητήρια Αλεξανδρούπολης: Κλειστά μέχρι τη Δευτέρα – Περισσότερα από 50 μνήματα κατεστραμμένα στο Δωρικό!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ