xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητής σε χωριό 400 κατοίκων, αρίστευσε στις Πανελλήνιες και περνάει στην Ιατρική με 19.515 μόρια!

Ο Λεωνίδας Συγγελάκης από το χωριό Σίβας Πυργιωτίσης στην Κρήτη εντυπωσίασε με τους βαθμούς τους και την εν γένει προσπάθειά του!

Τεράστια επιτυχία σημείωσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις ο μαθητής από την Κρήτη που ζει σε ένα χωριό με μόλις 264 κατοίκους. Ο Λεωνίδας Συγγελάκης από το χωριό Σίβας Πυργιωτίσης στην Κρήτη έκανε το μεγάλο βήμα στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις συγκεντρώνοντας 19.515 μόρια βάζοντας σαν πρώτο του στόχο την Ιατρική.

Μαθητής του Ολιγοθεσίου Δημοτικού Σχολείου του Σίβα, γιος του Γιώργου και της Μαρίας Συγγελάκη, παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Ο Λεωνίδας πραγματικά εντυπωσίασε με τους βαθμούς τους και την εν γένει προσπάθειά του. Τώρα βάζει πορεία την Ιατρική.

Ένας ήσυχος έφηβος, που βοηθά τον πατέρα του στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί στο χωριό, δούλεψε με πρόγραμμα, υπομονή και επιμονή και πέτυχε το στόχο του!

“Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος για εμάς που δίναμε πανελλήνιες“, είπε χαρακτηριστικά. “Παρόλα αυτά όμως πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς ευνοηθήκαμε από την όλη κατάσταση διότι είχαμε περισσότερο χρόνο για να αφιερώσουμε στο διάβασμα.

Εμένα στόχος μου ήταν εξ αρχής η ιατρική και μετά από τη προσπάθεια που έκανα μέσα στη χρονιά χαίρομαι που τελικά κατάφερα να τον επιτύχω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με υποστήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος, και βεβαίως τους καθηγητές που έκανα ιδιαίτερα μαζί τους και με στήριζαν όλη τη χρονιά αλλά και τους καθηγητές του σχολείου οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου.

Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες φέτος, είτε τα πήγαν καλά είτε όχι, για όλους μας είναι ίδιος ο αγώνας και θα ήθελα να παρακινήσω όλα τα παιδιά να παλέψουν όσο περισσότερο μπορούν για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και να μην τα παρατάνε με το πρώτο εμπόδιο που θα συναντήσουν.“

enimerotiko.gr

Related posts

Πάτρα  : Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του

xanthipost

Κυψέλη: Αδερφός μαθητή μαχαίρωσε τον διευθυντή του σχολείου

xanthipost

Θεσσαλονίκη: 19χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ