XanthiPost
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Φανουράκης: Να καταπέσουν τα κατάπτυστα ψέματα – Δεκτό το «Ραντεβού» στην δικαιοσύνη!

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι επί της σύνταξης της επιστολής Χατζηθεοδώρου- Όλοι κρινόμαστε και αυτό έχω να πω μόνο

Νέα «κόντρα» ήρθε στο προσκήνιο ανάμεσα στη  δημοτική αρχή  και στον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» κ. Γιώργο Χατζηθεοδώρου. Αφορμή της «ρήξης» είναι η  μηνυτήρια αναφορά των Τσέπελη, Φανουράκη και  Ζερενίδη εναντίον του Γιώργου Χατζηθεοδώρου, για δηλώσεις  του που αφορούσαν  το κολυμβητήριο Ξάνθης.

Ο κ. Χατζηθεοδώρου, με ανοιχτή επιστολή, που δημοσιοποίησε στις 11 Ιουλίου, κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «αργοπορημένη» κατάθεση μήνυσης, δίνοντας ραντεβού στα δικαστήρια

Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Φανουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΘΡΑΚΗ» για το θέμα που πρόεκυψε σχολιάζοντας τόσο την ανοιχτή επιστολή του κ. Χατζηθεοδώρου όσο και όλο το ιστορικό που οδήγησε στην μηνυτήρια αναφορά.

Ειδικότερα, στα πλαίσια της συνέντευξής του αναφέρει :    

Όσον αφορά στην επιστολή του κ. Χατζηθεοδώρου, δεν έχω να σχολιάσω κάτι επί αυτής. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει και για αυτά που λέει. Ο καθένας μπορεί να εκφράσει το οποιοδήποτε γεγονός κατά την δική του κρίση και αυτό κάνει ο κ. Χατζηθεοδώρου. Θεωρώ όμως ότι γνωρίζει πολύ καλά, ότι όλο αυτό που έγινε δεν αφορά στο σήμερα. Αφορά στον Γενάρη και ουσιαστικά στις αρχές Φλεβάρη, την περίοδο που κατατέθηκε και η εν λόγω μήνυση. Άρα ή το κάνει για να δημιουργήσει κάποιες εντυπώσεις ή…δικές του είναι οι σκοπιμότητες και αυτόν πρέπει να ρωτήσετε για την σύνταξη της επιστολής. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι επί της σύνταξης της επιστολής. Όλοι κρινόμαστε και αυτό έχω να πω μόνο.

Επιπλέον, στα πλαίσια της συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΘΡΑΚΗ» ο κ. Φανουράκης προσθέτει:

Όσον αφορά στα πραγματικά γεγονότα – γιατί για τα πραγματικά γεγονότα στην ουσία δεν αναφέρει τίποτα ο κ. Χατζηθεοδώρου – είναι ότι στις 23/1, όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, λάβαμε μια ανώνυμη επιστολή από τον κ. Παπαχρόνη στα emails μας η οποία του είχε αποσταλεί από ανώνυμο συντάκτη, όπου μέσα υπήρχαν πάρα πολλά ανακριβή και συκοφαντικά γραφόμενα. Ήταν μια κατάπτυστη επιστολή που κοινοποιήθηκε προς όλους τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους. Μάλιστα εκείνη την ημέρα – στις 23/1- τόσο εγώ όσο και ο κ. Ζερενίδης, απευθυνθήκαμε με email σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και είχαμε πει ότι υπάρχουν κάποιοι συκοφάντες που πετούν «λάσπη στον ανεμιστήρα» για να καλύψουν την έλλειψη επιχειρημάτων και είχαμε στεναχωρηθεί βαθύτατα και οι δύο για την ηθική και την πολιτική παρακμή αλλά και για το περιεχόμενο αυτής της επιστολής και ταυτόχρονα είχαμε ενημερώσει ότι θα προασπίσουμε την υπόληψή μας, απέναντι σε αυτά τα στοιχεία.

Η ανώνυμη επιστολή αυτή, έκανε αναφορά στο κολυμβητήριο. Ενημερωθήκαμε ότι την Δευτέρα 25/1 σε τηλεοπτική εκπομπή του Next TV ο κ. Χατζηθεοδώρου, αναφέρθηκε με υπονοούμενα και προσβλητικά σχόλια στα πρόσωπό μας και ζητήσαμε την χορήγηση αντιγράφου της εκπομπής, το οποίο μας κατατέθηκε. Εκεί και οι δικηγόροι μας αλλά και εμείς οι ίδιοι, ακούσαμε με έκπληξη τον κ. Χατζηθεοδώρου να μιλά στον παρουσιαστή και να αναφέρει στους πολίτες της πόλης, για το «αν έχουν μάθει για εντάλματα που ήδη έχουν πληρωθεί και δεν τα έχει παραλάβει κανείς και ότι καμία αρμόδια επιτροπή δεν έχει παραλάβει τις εργασίες του κολυμβητηρίου». Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όλα αυτά προσβάλλουν ευθέως την τιμή και την υπόληψη όλων των προαναφερόμενων που είχαν σχέση είτε με την πληρωμή είτε με τις εργασίες του κολυμβητηρίου και το μόνο που κάναμε εμείς, ήταν να προασπίσουμε την τιμή και την υπόληψή μας, έναντι του οποιουδήποτε (όχι μόνο του κ. Χατζηθεοδώρου, αφού η μήνυση ήταν και κατά των συντακτών της ανώνυμης επιστολής). Η μήνυση αυτή κατατέθηκε τον Φεβρουάριο του 2021. Αν κάποιοι θέλουν να την εμφανίσουν ότι κατατέθηκε τώρα, θεωρώ ότι όλα αυτά και αποδεικνύονται και περιγράφονται.

Επίσης ο κ. Φανουράκης υπογράμμισε ότι:

Προφανώς δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε και ούτε έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι να καταπέσουν όλα αυτά τα κατάπτυστα ψέματα. Από εκεί και πέρα, όποιοι έχουν να αποδείξουν κάτι αντίθετο, ας το αποδείξουν. Ραντεβού λοιπόν, στην Δικαιοσύνη. Δεν έχουμε κάτι παραπάνω να πούμε, από την στιγμή που έχει επέμβει η Δικαιοσύνη και έχει προχωρήσει την διαδικασία και έχει ασκηθεί δίωξη.

Related posts

Κίνητρα εγκατάστασης στη Θράκη

xanthipost

Συνάντηση Σπύρου Τσιλιγγίρη με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμο Κεδίκογλου

xanthipost

«Άναψαν» τα δημοτικά… τέλια του κ. Μελισσόπουλου

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ