XanthiPost
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δρομέας Θράκης : Αναρρίχηση για παιδιά ηλικίας 9-14 ετών την ερχόμενη Κυριακή

Οι μικροί φίλοι του Δρομέα Θράκης θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από πρώτο χέρι την μαγεία της αναρρίχησης σε φυσικό τερέν

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετικά γκρουπ παιδιών (κάθε γκρούπ θα περιλαμβάνει περίπου 6-7 παιδία) και θα διαρκέσει συνολικά 1ώρα/γκρουπ

Δίδεται η  ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-14 ετών να εξασκηθούν στην διαχείριση του φόβου, στην επίλυση προβλημάτων, στην συγκέντρωση και την επιμονή για την επίτευξη ενός στόχου, καλλιεργώντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση τους, το αίσθημα της ευθύνης και της προστασίας του εαυτού τους. Και όλα αυτά πάντα με ασφάλεια και χαρά.

Έχοντας κοντά τους για υποστήριξη και ασφάλεια τους καλύτερους του είδους θα σκαρφαλώσουν στα βράχια του αναρριχητικού πεδίου Στρύμης, στην περιοχή των Σαπών, αναπτύσσοντας δεξιότητες που μόνο η αναρρίχηση μπορεί να προσφέρει τόσο άμεσα.

Υπεύθυνος αναρρίχησης ο Αρχοντής Εξακοϊδης (Εκπαιδευτής αναρρίχησης και οδηγός βουνού  Ε.Ο.Ο.Α. με πολύχρονη εμπειρία στον Ε.Ο.Σ.Κομοτηνής ) και φυσικά η ορειβάτης και αναρριχήτρια Κική Τσακαλδήμη.

Το αναρριχητικό πεδίο της Στρύμης έχει ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές για αρχάρια παιδιά. Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ενώ θα τηρηθούνε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς του Covid19.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετικά γκρουπ παιδιών (κάθε γκρούπ θα περιλαμβάνει περίπου 6-7 παιδία) και θα διαρκέσει συνολικά 1ώρα/γκρουπ.

Για το σημείο συνάντησης,  ακολουθούν οι απαραίτητες οδηγίες:

Από Αλεξανδρούπολη, βγαίνουμε από την Εγνατία οδό προς Σάπες, με κατεύθυνση προς Μαρώνεια και στην συνέχεια προς Κροβύλη. Εκεί ακολουθούμε την πινακίδα με κατεύθυνση προς Κομοτηνή, φτάνοντας στο χωρίο Διώνη και τελικά στο χωρίο Στρύμη. Επί του αγροτικού δρόμου θα δείτε την καφέ πινακίδα που λέει προς αναρριχητικό πεδίο και θα υπάρχουν εθελοντές για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ώρα έναρξης πρώτου γκρουπ :9πμ

Κόστος: 10 ευρώ το κάθε παιδί

Στον χώρο θα βρίσκεται  η Ελληνική Ομάδα διάσωσης Τμήματος Ροδόπης για παν ενδεχόμενο.

Δηλώσεις συμμετοχής στην σελίδα του Δρομέας Θράκης, στην ειδική φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGZYjNiV8IqsZ8UFcZx9FJmRj47XUPvCUUiX5bq-lJY1wa-w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν  για την ακριβή ώρα που πρέπει να βρίσκονται στο χώρο αναρρίχησης.

Απαραίτητος Εξοπλισμός:

Αθλητικά παπούτσια και καλή διάθεση!

Μην ξεχάσετε το καπέλο σας , νερό και ίσως ένα μικρό σνακ.

Related posts

Κλειστοί οι δρόμοι προς Θεσσαλονίκη – Κλειστή η Εγνατία Οδός Θεσσαλονίκης Καβάλας στο ύψος της Βόλβης λόγω συσσώρευσης υδάτων

xanthipost

Προσλήψεις στην Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου – Στις 18/10 λήγει η προθεσμία αιτήσεων

xanthipost

Καβάλα: Αιφνίδιος θάνατος 50χρονου -Τον βρήκαν αναίσθητο μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ