xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

(video) Φοιτήτρια ετών 55 – Πέρασε στην ίδια σχολή με την κόρη της!

Τα όνειρα και τα ‘’θέλω’’ κάθε ανθρώπου δεν έχουν ηλικία, ούτε η γνώση τελειώνει ποτέ!

Στα 55 της χρόνια η κ. Παναγιώτα Βασιλοπούλου από τον Τύρναβο, φοίτησε στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου και έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις.

Με βάση τη βαθμολογία της εισάγεται στην ίδια σχολή, στην οποία είναι τελειόφοιτη και η κόρη της!  

Παρά τους πολλαπλούς ρόλους που είχε αναλάβει,  η ίδια είπε ότι όταν υπάρχει διάθεση για μάθηση όλα είναι εφικτά. Σε αυτή την προσπάθεια είχε τη στήριξη του συζύγου της και του φιλικού της περιβάλλοντος, ενώ το έναυσμα για να δώσει και η ίδια εξετάσεις ήταν όταν πριν κάποια χρόνια πέρασε από αυτή τη διαδικασία η κόρη της.

Ο φετινός εγκλεισμός τη βοήθησε να επικεντρωθεί στο στόχο της και όπως είπε οι καθηγητές της ήταν πολύτιμοι αρωγοί. «Τα όνειρα και τα ‘’θέλω’’ κάθε ανθρώπου δεν έχουν ηλικία, ούτε η γνώση τελειώνει ποτέ. Καθώς εξελίσσεται η ζωή, εξελισσόμαστε κι εμείς και με καλή οργάνωση και πρόγραμμα μπορούμε να πετυχαίνουμε τα πάντα» ήταν το μήνυμά της.

ertnews.gr

Related posts

ΕΦΕΤ: Επείγουσα ανάκληση σε γνωστές σοκολάτες Milka Oreo – Κίνδυνος για αλλεργικούς (Δείτε τις παρτίδες)

xanthipost

ΕΠΙΣΗΜΟ: Παραμένει στην Ξάνθη ο Αντιστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος – Αναλαμβάνει Διοικητής της ΑΣΔΙΘ

xanthipost

Το πρώτο Ψυχοσάββατο του 2026

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ