xanthipost.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Μίλκογλου : Έναρξη θερινών εκπτώσεων μία εβδομάδα νωρίτερα – Βρεθήκαμε απροετοίμαστοι κι εμείς και ο κόσμος!

Μια εβδομάδα περίπου μετά την αιφνιδιαστική κατά κάποιους φορείς έναρξη των φετινών θερινών εκπτώσεων καθώς ξεκίνησαν μια εβδομάδα νωρίτερα απ’ ό,τι συμβαίνει συνήθως με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης, η αίσθηση που επικρατεί στην αγορά είναι αυτή της συγκρατημένης αισιοδοξίας, καθώς τα ποσοστά των εκπτώσεων είναι μεγάλα και οι καταναλωτές δείχνουν διάθεση να ψωνίσουν.

Ευθύμιος Μίλκογλου : Βρεθήκαμε απροετοίμαστοι κι εμείς και ο κόσμος

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Ευθύμιος Μίλκογλου αναφερόμενος στην περίοδο των θερινών εκπτώσεων δήλωσε πως, μέχρι στιγμής, η κίνηση είναι ικανοποιητική.   Οι καταναλωτές ελέγχουν  και κάνουν  έρευνα αγοράς ενώ στην τοπική αγορά υπάρχει και ποιότητα και επάρκεια ποσότητας και πολύ καλές τιμές.

Είναι καλό να στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να μείνουν τα λεφτά στον τόπο μας – Οι εκπτώσεις απορροφούνται από τους επαγγελματίες!

Ερωτηθείς ο κ. Μίλκογλου αν υπάρχει η προοπτική αντιστάθμισης της ζημίας που υπέστη ο εμπορικός κόσμος , αποκρίθηκε πως δυστυχώς αυτό μάλλον δεν είναι εφικτό.

«…Ευελπιστούμε να διορθωθεί σιγά σιγά η κατάσταση, όσο περνάει ο καιρός…»

 «…Μπορεί ίσως να επουλωθούν κάποιες πληγές, με την προϋπόθεση να μην επιβληθούν νέα μέτρα και νέο κλείσιμο ώστε να επέλθει μία ομαλότητα από τον Σεπτέμβριο και μετά…» τόνισε ο κ. Μίλκογλου και πρόσθεσε πως  «…το χρονικό διάστημα που είμαστε ανοιχτοί είναι μικρό και ο κόσμος είναι ακόμη λίγο «σφιγμένος», φοβισμένος και μπερδεμένος ..».

Πρέπει να στηριχθεί η τοπική αγορά

«…Σε βάθος χρόνου θα φανούν τα θετικά αποτελέσματα της στήριξης της τοπικής αγοράς διότι  αν μπορέσουμε και  κρατήσουμε τα χρήματα στην πόλη μας έτσι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίες και θα δοθούν κίνητρα ανάπτυξης στην πόλη μας διότι όλα αυτά είναι μία αλυσίδα..»  κατέληξε ο κ. Μίλκογλου.  

Related posts

Ξάνθη : Στις φυλακές οδηγήθηκαν οι  τρεις Ρομά που  είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή με πολλές ληστείες και απόπειρες κλοπών – Τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών χωρίς αναστολή για τον καθένα !

xanthipost

Ξάνθη : Προσοχή ! Τηλεφωνική απάτη με πρόσχημα το επίδομα Market Pass!

xanthipost

Δημοτικό Σχολείο Πολυσίτου : Πολλές κτιριακές  ελλείψεις  και  σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ